SL 24/25 H:2 | Göztepe 2-2 Fenerbahçe | MS | 17 Ağustos

En son Fatih hoca bize geldiğinde belirli bir kitle kesinlikle eleştiri kabul etmiyordu, o dönemin iyi hocaları şimdinin vasatı bile değil. Aralarında en iyisi Mourinho zaten o bile çağa ayak uyduramadı, Ancelotti bir şekilde yürüyor hala onun dışında kimse kalmadı zaten. Bi de Mourinhonun eski karizmasıda yok zaten oradan çok kurtarıyordu işi, şu an vasat biri gibi çok sıradan.

Rakibin zeka seviyesi bize resmen hakaret… 15-20 yıl öncenin prime Mourinhosunu baz alıp romantizm yapmış zeka özürlüsü herif. Futbolcu nasıl inişli çıkışlı kariyer yaşıyorsa bu TD içinde geçerli olabiliyor, herif bitmiş uzatmaları oynuyor.

2014-15 ten sonra örnek vermeye götü yememiş. Bir iki haftaya bir tane yorumcu da jesusu yaladigi gibi yalamaya başlar bunu. Maradona öteki dünyadan Mourinho yu yolladi falan futbolun tanrısı tutmayın fb yi reali kapatın fener yapin ahaha

Medya hep bir ağızdan şikecileri ve koçu savunuyorlar.
Bjk likerden cılız bir kaç twit dışında birşey yok. Sonra salıncak ne ki diyorlar.
Bizim başkandan yöneticilerdende ses yok.Mağdur olacak biziz burada.Herifler devre arasi aciklama yaparlar mactan sonra ağzina geleni söylerler.

En son burda 0-2 gördüm skoru. Olan biteni takip edemedim. Mac sonrasi cikan olaylar ne alaka diyince baktim 2-2 bitmis. Her zamanki gibi ortaligi yine yangina vermisler.

Paylaşıldı mı bilmiyorum, dün bizim taraftar da alınmamış maça. Dursun Özbek'in maç oynanırken sahaya daldığını hayal etsenize? Rezillik. Ha bizim başkan taraftarımız için herhangi bir hak aramış mıdır? Birilerine ulaşmış mıdır? Hayırsa, bu da ayrı rezillik.

Bunu yeni gördüm, inanılmaz saçma. Adamı düşürmüş, düşen adam diğerine çarpmış. Sonra gol iptal. Rezil bir karar. Daha ne kadar alenen kollayacaklar merak konusu.

haftaya rize ile rize'de oynayacakmış bunlar. haydi bakalım görelim rize nasıl oynayacak bunlara karşı?

şu an izlediğim en iyi anadolu takımı rize.

Geri
Üst Alt