- 22 Ağustos 2010
- 32.645
- 37.370
- 3.033
bu maçta mustafa ilker coşkun var hakemi oldu.rize madrid olsa yatış
rize maçında erkan engin, emre malok ya da alper ulusoy'dan birini bekliyorum var'da.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bu maçta mustafa ilker coşkun var hakemi oldu.rize madrid olsa yatış
Haftaya var hakemleri yanı sıra Rizespor u da alacakmış Ali... Bugünkü olaylardan sonra işini şansa bırakmaz o...haftaya rize ile rize'de oynayacakmış bunlar. haydi bakalım görelim rize nasıl oynayacak bunlara karşı?
şu an izlediğim en iyi anadolu takımı rize.
Başkanlara ne b.k yerlerde yesinler ceza vermeyecem dedi hacioglaninş anadolu turnesine çıkan başkan her deplasmanda böyle hakkını arar da yuvarlana yuvarlana çıktığı yere geri döner
fener'in hayrına olsun diye 300 gün hak mahrumiyeti verirler gerçi şimdi bu kum torbasına
yok sadece söyledikleri için ceza vermiycem demiş. öbür türlüsü olsa bugün ben başkan olsam sahaya inmesem de riva'ya giderdim var'dakini dövmeye. herif maç oynanırken sahaya daldı 30 korumayla, içine etti maçın o dakikadan sonra. illa ki bi ceza alır, bizim için hayırlı mı olur bilmem ama bu herif 200 gün filan kış uykusuna yatarsa ülke futbolu ve psikolojisinin hayrına olur.Başkanlara ne b.k yerlerde yesinler ceza vermeyecem dedi hacioglan
Keşke, ama tffnin buyukeksiyi bile aratacagi aşikar.yok sadece söyledikleri için ceza vermiycem demiş. öbür türlüsü olsa bugün ben başkan olsam sahaya inmesem de riva'ya giderdim var'dakini dövmeye. herif maç oynanırken sahaya daldı 30 korumayla, içine etti maçın o dakikadan sonra. illa ki bi ceza alır, bizim için hayırlı mı olur bilmem ama bu herif 200 gün filan kış uykusuna yatarsa ülke futbolu ve psikolojisinin hayrına olur.
valla zamanında istemedikleri federasyon başkanını düşürmek için adamlarına hakem dövdüren herifler, bugün artistlik yaptıkları yerde dayak yiyip karizmayı çizdirenler. bundan sonra yaşanacakları da onlar düşünsün, fener'e yaranmaya daha ilk 2 haftada başlayan, galatasaray sayesinde o koltuğa oturmuş başkan düşünsün, tenhada adam kıstırınca kendini delikanlı sanan sahte kabadayılar düşünsün.Keşke, ama tffnin buyukeksiyi bile aratacagi aşikar.
Adamdaki yıkımı düşünemiyorum ya. Rambo makas aldı, Rasim gibi bı gevşek fetocu dedi, balkondan atladı, megafon taktı, icardi ve Erden icinden geçti, sosyal medyada ne anası ne bacısı kaldı. Şimdide bir Göztepe çalışanı çimlerde otlatti. Milyar dolarların var senin ya, bende o miktarların zekatınin onda biri olsa severim fenerini Galatasaray'ıni der hayatımı yaşarım.valla zamanında istemedikleri federasyon başkanını düşürmek için adamlarına hakem dövdüren herifler, bugün artistlik yaptıkları yerde dayak yiyip karizmayı çizdirenler. bundan sonra yaşanacakları da onlar düşünsün, fener'e yaranmaya daha ilk 2 haftada başlayan, galatasaray sayesinde o koltuğa oturmuş başkan düşünsün, tenhada adam kıstırınca kendini delikanlı sanan sahte kabadayılar düşünsün.
kayırması yetmiyo diye nasıl kovacaklarını bilemedikleri büyükekşi'nin rezilliklerinin en az yarısını şu sadece 2 haftada yaşattı geçen hafta masaya birlikte oturdukları başkanları. bu kafayla giderlerse hepsi kınadıklarından da beter hale gelirler. bu sefer büyükekşi'nin kapısına çökerler, biz ettik sen etme geri dön diye.