SL 24/25 H:2 | Göztepe 2-2 Fenerbahçe | MS | 17 Ağustos

haftaya rize ile rize'de oynayacakmış bunlar. haydi bakalım görelim rize nasıl oynayacak bunlara karşı?

şu an izlediğim en iyi anadolu takımı rize.
Haftaya var hakemleri yanı sıra Rizespor u da alacakmış Ali... Bugünkü olaylardan sonra işini şansa bırakmaz o...

neymiş, fbli taraftarlara kötü davranılmış vs vs ali ondan girmiş sahaya...

ulan yıllarca kadıköy'de gs taraftarına neler yaptınız? 10 yıllarca. biz biliyoruz. bilmeyen araştırsın hepsi arşivlerde var.

deplasman tirbününe sidik torbası mı atmadınız, devasa hoparlörler kurup o bölgeye mi çevirmediniz?

hiçbir gs başkanı maça böyle müdahale etti mi? sahaya girip.

tam olarak hak ettiğinizi yaşıyorsunuz. pardon daha tam yaşamadınız tam hakettiğinizi. yaşayacaksınız.

inş anadolu turnesine çıkan başkan her deplasmanda böyle hakkını arar da yuvarlana yuvarlana çıktığı yere geri döner

fener'in hayrına olsun diye 300 gün hak mahrumiyeti verirler gerçi şimdi bu kum torbasına

inş anadolu turnesine çıkan başkan her deplasmanda böyle hakkını arar da yuvarlana yuvarlana çıktığı yere geri döner

fener'in hayrına olsun diye 300 gün hak mahrumiyeti verirler gerçi şimdi bu kum torbasına
Başkanlara ne b.k yerlerde yesinler ceza vermeyecem dedi hacioglan

Başkanlara ne b.k yerlerde yesinler ceza vermeyecem dedi hacioglan
yok sadece söyledikleri için ceza vermiycem demiş. öbür türlüsü olsa bugün ben başkan olsam sahaya inmesem de riva'ya giderdim var'dakini dövmeye. herif maç oynanırken sahaya daldı 30 korumayla, içine etti maçın o dakikadan sonra. illa ki bi ceza alır, bizim için hayırlı mı olur bilmem ama bu herif 200 gün filan kış uykusuna yatarsa ülke futbolu ve psikolojisinin hayrına olur.

yok sadece söyledikleri için ceza vermiycem demiş. öbür türlüsü olsa bugün ben başkan olsam sahaya inmesem de riva'ya giderdim var'dakini dövmeye. herif maç oynanırken sahaya daldı 30 korumayla, içine etti maçın o dakikadan sonra. illa ki bi ceza alır, bizim için hayırlı mı olur bilmem ama bu herif 200 gün filan kış uykusuna yatarsa ülke futbolu ve psikolojisinin hayrına olur.
Keşke, ama tffnin buyukeksiyi bile aratacagi aşikar.

dk 89'da maç 2-2 olsaydı, +15 dk uzatma vereceklerdi.

90.dakikada fb 2-1 yeniyor diye +6 dk uzatma verdiniz.

bile isteye.

+5'te golü yiyince nasıl da GÖT oldunuz ama.

o uzatma işi de bir tarafınızda patladı.

mecburen 2 dakika daha fazla oynatıp maçı bitirdiniz.

zuhahahhaa

Keşke, ama tffnin buyukeksiyi bile aratacagi aşikar.
valla zamanında istemedikleri federasyon başkanını düşürmek için adamlarına hakem dövdüren herifler, bugün artistlik yaptıkları yerde dayak yiyip karizmayı çizdirenler. bundan sonra yaşanacakları da onlar düşünsün, fener'e yaranmaya daha ilk 2 haftada başlayan, galatasaray sayesinde o koltuğa oturmuş başkan düşünsün, tenhada adam kıstırınca kendini delikanlı sanan sahte kabadayılar düşünsün.

kayırması yetmiyo diye nasıl kovacaklarını bilemedikleri büyükekşi'nin rezilliklerinin en az yarısını şu sadece 2 haftada yaşattı geçen hafta masaya birlikte oturdukları başkanları. bu kafayla giderlerse hepsi kınadıklarından da beter hale gelirler. bu sefer büyükekşi'nin kapısına çökerler, biz ettik sen etme geri dön diye.

valla zamanında istemedikleri federasyon başkanını düşürmek için adamlarına hakem dövdüren herifler, bugün artistlik yaptıkları yerde dayak yiyip karizmayı çizdirenler. bundan sonra yaşanacakları da onlar düşünsün, fener'e yaranmaya daha ilk 2 haftada başlayan, galatasaray sayesinde o koltuğa oturmuş başkan düşünsün, tenhada adam kıstırınca kendini delikanlı sanan sahte kabadayılar düşünsün.

kayırması yetmiyo diye nasıl kovacaklarını bilemedikleri büyükekşi'nin rezilliklerinin en az yarısını şu sadece 2 haftada yaşattı geçen hafta masaya birlikte oturdukları başkanları. bu kafayla giderlerse hepsi kınadıklarından da beter hale gelirler. bu sefer büyükekşi'nin kapısına çökerler, biz ettik sen etme geri dön diye.
Adamdaki yıkımı düşünemiyorum ya. Rambo makas aldı, Rasim gibi bı gevşek fetocu dedi, balkondan atladı, megafon taktı, icardi ve Erden icinden geçti, sosyal medyada ne anası ne bacısı kaldı. Şimdide bir Göztepe çalışanı çimlerde otlatti. Milyar dolarların var senin ya, bende o miktarların zekatınin onda biri olsa severim fenerini Galatasaray'ıni der hayatımı yaşarım.

Kimi alırlarsa alsınlar, ben böyle daha keyif alıyorum, hep içlerinde patlıyor. Haciosmanda parayı görünce sattı muhtemelen, bu sene nice serefsizlikler gorucez, bu iki hafta fragmani oldu. Artist artist konuşan hacı evlatlarini gördü sahada, tiyatroyu izledi. Adamligini bu hafta açıklama yaparsa gorucez, ama medyaya bakarsak, ne triosu ses çıkarıyor, ne cakari ne ermani. Bu sene hepsini satın almislar. Dostane bir şekilde sahaya giren başkanımızı futbol teröristleri linç etti diyorlar. Medyada da tek ses cikaran yok

"Buranın Ağası Benim" dedi
1000104349.webp

Geri
Üst Alt