- 26 Mart 2012
- 7.332
- 2.004
- 1.938
Hum cidden sıkıntılısın
23078PND5G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
23078PND5G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gören de 8 puan önde değiliz sanacak harbi,19/19 yapacak halimiz yok illa bir yerlerde puan bırakacaktıkBir şey eklemek istiyorum. Hatayspor Adana'dan çok çok daha üstün oyuncu kalitesine sahip bir takım bu arada. Mukayese bile kabul etmez bence.
ADS'de Semih Güler ve Maestro dışında süper lig seviyesinde topçu yok resmen.
Hatay'da ise Kilama, Calvo, Diack, Görkem, Fernandes, Strandberg, Aboubakar gibi oyuncular, Eyüp'ten Sivas'a kadar her takımda 11 oynar bence.
Fb ikinci yarı 3 tane de atabilir bu maç. Konu o değil. Oyununu görüyoruz.
Hatay'a puan bıraktık diye Fb'yi şamp ilan edenler, Rams Park'a liderlik maçı için geleceğini iddia edenler iyi izlesin Fb'in muhteşem oyununu.
Bunlar herhangi bir deplasmanda gayet puan bırakabilecek, hatta zor iç saha maçlarında da çok rahat puan bırakabilecek bir takım.
Uyardığın için teşekkürler. Ben de tam evi arabayı satıp Fener'e oynayacaktım. Vazgeçtim. :dAklı olan servetini kumar riskine sokmaz.
1.5 sene Benfica B de oynamış müthiş araştırmaMaestro benfica altyapisi cikisliymis. Kaliteli kumas belli ediyor kendini
Etmezler%100 iptal olacak rahat olun