SL 24/25 H:20 | Adana Demirspor 0-4 Fenerbahçe | MS | 19 Ocak

Aynısı falan değil. Hiçbir açıdan da benzemiyor bence.

1. Yusuf bileğe değil krampona basıyor. Krampon tabanının %95'i falan rakibin ayağında, belki kramponun ucu bileğe temas ediyorsa ediyor, o da öyle açı gereği ucu ediyor, ucunun altı bile değil. Dzeko ise net bileğin bile daha üstüne basıyor. Flu fotoğraftan bakmayın, net görüntü izleyin. Bileğe değil çok büyük oranda krampona bastığını görün.
2. Yusuf basmadan önce topla da oynuyor, Dzeko oynayamıyor.
2. Dzeko'nunkinde fark topuğun arkası ucu ucuna da olsa yerde ve pozisyonu izleyince topa vurmak için geldiğini ve rakip ayağını son anda sokup topla oynayınca rakibe bastığını görüyoruz. Yani Dzeko için pozisyon Yusuf'unkine göre daha beklenmedik gelişiyor. Yusuf biraz daha karşısından gelen rakibi görerek biraz daha kontrolsüz giriyor.

İlk 2 madde Yusuf'unkini kırmızı yerine sarı yapıyor bence. Üçüncü madde ise Dzeko'nunkini kırmızıdan çok sarıya yakın yapıyor bence ama Dzeko'nunki daha yoruma açık.
22.saniyeden sonra. Krampona basmiyor sadece bileğe de basıyor. Tozlukta çivinin izi çıkıyor

Bunlar bu oyunu surdururse heleki mou 3luye devam ederlerse iç sahada puan bırakacaklar

ya o değilde , gene 2 kupon tekten yattı

mal gibi ikisinde de farklı formatta fener ilk yarıda goller bulur gibisinden oynamışım.

güzel vole vuruyorduk valla 50 TL ye .

bu daha çok üzdü açıkçası :D

Yalnız ilginç şekilde bu sene fenerin aleyhine ne penaltı ne kırmızı verilmiyor

Saçları örgülü çocuk fena değildi bence ben de arkadaşa takıldım her takımda bir topcunuz var falan diye ama idare eder oynadı çocuk. Fbye iyi bile dayandılar yaw boşuna sinirleniyon kral
Bayağı kötüydü yav bütün pozisyonlar bunun üzerinden nasıl fena oynamadı.

Bunun yerine duba olsa top falan çarpardı.
Eyüp maçında tayfur ne yaptıysa aynı oyunu oynarı herif.

Yahu tabi canım. Sahamızda yenilmedikten sonra 6 puan çok ciddi bir fark...

Şu an FB derbi hariç hiç puan kaybetmese bile 3 beraberlik hakkın var. Üstüne bir de FB ile içeride berabere kalma hakkın var. FB'nin her puan kaybı için de bir beraberlik hakkı daha elde edeceksin. Normal şartlarda çok ciddi avantaj. Sahanda yenilme yeter.

Normal şartlarda FB de her maçını kazanamaz yani. Hakem desteğine rağmen. Panik yapacak bir durum yok kısacası. Ki biz tüm puan kayıplarımızda maçı kazanabilecek oyunu oynadık, o oyunu sürdürelim yeter. O oyunu sürdürebilmek ve Avrupa'yla beraber sert fikstürü götürebilmek için kadroyu derinleştirelim yeter ki...

kızma degil ,çok gereksiz ve duygusal ve içi boş söylemler
cünkü küme düşmüş takıma karşı kırmızı olana kadar oyun gösteremedıler adamların u19la oynuyor hatay gibi degil
ve şampiyonluk msajı oyunla verilir bunlarda oyun yok
bugun izleyen fenerliler bu mesajı görememeştir ki devre arası yangın yeriydi
fikstür filan biraz boş laf fikstür yangınıyapanlarla artık konuşmak gereksiz anlatsanda anlamıyorlar
Ben de içi boş değil diyorum işte. Hatay da berbat takım. Ne yaptik ilk yari nasil olsa maçı aliriz diye uyuduk.

Son 3 maçta 4 isabetli şutumuz var ilk yarilarda. Boşa 45 dakika izliyoruz. Oyunumuzda düşüş var, defans sorunumuz var, eksiklerimiz var. Kendimizi gereksiz abartıyoruz.

Ben de içi boş değil diyorum işte. Hatay da berbat takım. Ne yaptik ilk yari nasil olsa maçı aliriz diye uyuduk.

Son 3 maçta 4 isabetli şutumuz var ilk yarilarda. Boşa 45 dakika izliyoruz. Oyunumuzda düşüş var, defans sorunumuz var, eksiklerimiz var. Kendimizi gereksiz abartıyoruz.
Bizim tokadı ihtiyacımız vardı cengiz 3 4 maçtır takımda bir laubalilik rehavet var diyordu taraftar dün bunu hoca ve mertens itiraf etti ,biryerde patlayacaktik varsın dahada geç olmadan olsun
Diğer kisima gelirsek fenerin oyun şampiyonluk oyunu değil biz bazen 45 dk oynuyoruz ama eziyoruz bunlar ise rakibi 10 kişi kalmadığı hiçbir rakibini ezemiyorlar hatta ciddi pozisyon zor buluyorlar açık söyleyeyim İsmailin takımı olsa daha tehlikeli olurlardi
Bizim eksikler yani transfer ve hocanın eksikler kısımlarına katılıyorum tabiki
Fikstür dezavantajı ise yok şöyle ki feneri iç sahada yenelim yeter

İki gündür üzüntüden Cennet Mahallesi izliyorum puan kaybı normale döndürürdü ama sıkıntı yok rahat şampiyon olacağız.

Devre arasinda Fenerlilerin yorumlarını gordunuzmu? 🙂
Maç sonu sevinen varmi acaba

22.saniyeden sonra. Krampona basmiyor sadece bileğe de basıyor. Tozlukta çivinin izi çıkıyor

Kramponun ucu geliyor işte bileğe. Karşında düz duran birinin ayağına bastığını hayal et. Eğer ayağının topuğu adamın ayak ucuna gelirse, senin ayağının diğer ucu da onun bileğe doğru denk gelir işte. Ayağın %95'i krampona basarken, ucu da bileğe geldi diye pozisyonun adı BİLEĞE BASTI olmaz... Çivinin izi derken neyi kast ettiğini tam anlamadım ama Mert'in kramponunun hemen üstünde bir kahverengi leke oluşuyor evet. Lekeye göre mi karar vericez? (Siyah bir yuvarlak var, onu diyorsan o yerden sıçrayan çim ama diğer lekeyi diyorsan o doğru)

Kısacası kötü niyet yok, topla oynama var, aslen krampona basma var, bileğe temas çok az ve kısıtlı, ayağını pozisyonun akışı içerisinde (o hızda koşarken) en kısa zamanda çekiyor. Sarının tanımı gibi pozisyon. Kramponun ucu bileğe geldi diye topla oynamış bir oyuncuya kırmızı vereceksek her maç rahat 3-4 tane kırmızı olur...

Bu macin hakemi olacak kisi sekiztasla ayni paanda olupta sampiyonlugu verdigimiz yildada bizi sampiyonluktan eden sacma kirmizilar cikaran biri. Bugünde sacma kirmizi ile rakibi sindirdi yabanci var olmasa faul olan iki golüde verdi. Görev adami

Meler eskiden daha vasat üstü bir hakemdi ana dayak yedikten sonra cidden çok kötü bir hakem oldu ya iyice saldı yada yandaşlar gibi olmaya başladı, yazık ediyor kendine iyi bir hakem olabilirdi uluslararası arenada

Bu arada Yusuf dizini tam düz açmyor bile, diz pozisyonun tamamında kıvrık kalıyor. Yani güç transferi de maksimum düzeyde değil. (Diğer ayağı koşu gereği doğal olarak havaya kalktığı için ağırlık transferi oluyor biraz ama o kaçınılmaz ve fark edip yine biraz çabuk bile çekiyor ayağını sona doğru)

Geri
Üst Alt