SL 24/25 H:22 | Fenerbahçe 3-2 Rizespor | MS | 2 Şubat

Bariz şike yaptıkları maçta hala Nesyri falan övenler bence direkt fenerin tarafına geçsin

50 dk böyle tek kale hücum oynayabildiğin rakibin 9 kişi kaldığı maç var mı senin?

Allah akıl fikir versin size
Rakibe taç korner bile verilmiyor. Hala bunlarin oyununu herhangi bir topcusunu öven ne amaçla övüyor hangi akılla ne desek boş

Fener gerideyken uzatmanın içinde uzatmayı baştan başlatıp 6 dakikayı 12 yapan SIFATSIZLAR fener önde olunca rakip 9 kişi olunca bile anında bitiriyor. Adam değilsin!

ghezzal atılmadan 40-45 sn önce whatsapptan kardeşime yazdım . bu ilhan palut denen arkadaş ghezzalı çıkartıp oyuna birini atarsa maç böyle bile bitebilir yazdım. 1 dakika olmadan adamı çıkarttı . çıkarken bile kırmızı yedi . olm bu arap oyuncuların neden alayının karakterinde bir sıkıntı var? oyundan çıkacaksın altı üstü . hakem zaten kolluyor , görmüyor musun? şu maç güle oynaya rizenindi. umarım bu hakem eve giderken ciddi bir trafik kazası falan geçirir de yediği haramlar kursağında kalır.

Gezzal he evet fuck off dedim diye ikinci sarıyı gördüm demiş olabilir mi yani küfür etseydim direkt atardı babında. Yani

Bir takım maçı kazanması için ancak bu kadar ittirilirdi. Şampiyonu belirlenmiş. Bu gün çok açık şekilde bunu hissettim. Bu Tff- Mhk gerekirse bizim puanı sile ama yine de Fb'yi şampiyon yapar. Bundan sonra transfer yapılacaksa bile gelecek sezonlar düşünülerek yapılsın. Bizim yönetimde bu Tff'yi gönderecek güç yok. Şike sezonundan daha rezil bir sezon izliyoruz her şeyi insanların gözüne soka soka yapıyorlar. Hacıosmanoğlu sana diyecek söz bulamıyorum yazıklar olsun sana ve senin gibilere.

Şu insanımsı herifi bizim arena'da oynanacak derbiye verin yiyorsa! Ferhat, kaçma, çık ortaya açıklama yap!

Geri
Üst Alt