SL 24/25 H:22 | Fenerbahçe 3-2 Rizespor | MS | 2 Şubat

Hiçbir şey yapmıyor
Adam resmen atıyor kendini penaltı almak için
Zaten demişler siz penaltı almak için yapın birşeyler nasılsa verilir penaltı diye
Teması görünce bırakmış oyuncu. Ama sarılmak çok tehlikeli orda sarı kartın da varken yapamazsın bunu.

Geçen maçını izledim bu maçı da izliyorum. Egerki bu ligde bu hakemler sizi kollamiyorsa en büyük küfür olsun lan i... fenerliler. Sizi şike şike şampiyon olacağız olum. Unutmayın lan ezik şerefsiz köpekler sürüsü GALATASARAY adamın g.... kan alır kan.

abi yok yemin ederim deliricem ya. bu hakemler bu kadıköyde 2 tane "hepiniz ocsunuz" tezaharütünü duyunca anında değişiyor ve bütün maçın seyri değişiyor. olm korkmadan yok mu adam gibi maç yönetecek bir hakem ya ... delirmelik ya. anadolu kulüplerini de anlamıyorum. ULAN DOKUNMAYIN SU ADAMLARA CEZA SAHASINDA. PENALTI İHTİMALİ OLACAK HER POZİSYONDA PENALTI GELİYOR. lanet olsun. şu komedileri izleyip hırslanıp gelene geçene koyup şampiyon olamazsak bizim topçulara da yazıklar olsun

Yuh lan iki hfta üst üste 2/1 yapacaklar bunu ben bile hayal etmemiştim

Skriniar'da kerhane mahsülü sahtekarın biriymiş. Tam adamını bulmuşlar yine.

Rizenin kalesinde kaleci yok ki gelen her top gol olacak adam kurtardıklarını bile rakibin önüne indiriyor.

Sevmişim feneri yaw

GizEambWUAAe6hb

Geri
Üst Alt