SL 24/25 H:22 | Fenerbahçe 3-2 Rizespor | MS | 2 Şubat

Şaka gibi Amrabat'a kırmızı arada kaynadı. Pozisyon VAR'lık değil geçtim penaltı olmasını. Ha Rizeli'de salaklık var, davetiye çikarma, hakem zaten niyetini belli etmiş sana ilk sarıyı haybeden vererek, uyanık olmak lazım.
Bir de yabancı VAR geliş amacını biliyor, para kazanması için en ufak bir şeyde olaya girecek Fener lehine, yoksa gündem olup geçen sezonki gibi tekrardan yabancı VAR çağrılmama olayı olur.

bugun göztepe macındaki hakem kararlarını gördükten sonra şaşırmıyorum ben

Yav penaltı pozisyonu her kornerde oluyor. Hakemlerde devam ettiriyor. Şikecilerin lehine olan tüm pozisyonlar nedense ilk ve sadece Şikecilere veriliyor ve başka kimseye verilmiyor.

yav arkadaslar basta dedım bu mactan bısey beklemeyın alı amca her tusa basıyor

Olowoyin denen müptezel futbolcu sattı maçı. Saçma sapan bir penaltı. Zaten sarı kartın var ulan hakrm atlar mı bunu bulmuş pozisyonu yapıştıracak hemen. Sen ekstra oynayacaksın.

Inlesin tüm ülke zaferinle Şanlı GALATASARAY

Bu seneki var hakemleri tamamen satın alınabilecek kişilerden özenle seçiliyor. Hayat maçında voleybol oynandı, penaltimiz verilmedi. Hatay'ın attığı gol, Konya maçında attığımız golden daha fazla ofsaytti ve alehimize iki karara imza atıldı. Bunlar hakkında dava açılmalı. Uluslar arası mahkemeler kullanılsinki aklayamasinlar

ona benzer bir penaltı bizede verilmişti diye hatırlıyorum ama o zenci tam mal oglu mal

VAR'ın pozisyon için çağırması yanlış. Hakemin izleyip penaltıya hükmetmesi yanlış. Hadi penaltı verdin orada sarı kart göstermen yanlış. E ilk sarı kart...
Faul yapıp faul kazanıyorlar, rakip futbolcular temaslı oynamaktan korkuyorlar. Havuza düşen her topta komik şekilde temas gösterip faul dileniyorlar. Sırayla 25 oyuncu hakeme itiraz ediyor, kimseye kart çıkmıyor.

Çok güzel algı oluşturdular, şu kadar haksızlıktan sonra da bizle feneri aynı kefeye koyup iki takımlı lig, hakemler iki takımı da itiyor palavralarıyla işi sulandırıyorlar. Bu kaçıncı bedava maç ve daha ne kadar ileri gidecekler inanılır gibi değil.

1. olawoyin'e skriniar'ın müdahalesi var, penaltı vermeye yüreği yetmedi, olawoyin'e sarı kart,
2. mocsi'nin faul olmayan hareketine sarı kart,
3. amrabat'a kırmızı kart vermemek için uydurma penaltı ve olawoyin'e ikinci sarı kart,
4. altı dakika uzatmayı, zaten palavra, 12 dakika oynatmak.

Bu arada Amrabat'ın hareketini VAR eğer sakatlayıcı hareketten kırmızı kart olarak yorumluyorsa öncesinde penaltı olması durumu değiştirmez, yine kırmızı kart için uyarabilir. Çünkü oyun devam ediyorken o sert hareketi yapmışsan oyun geri gitti diye kart iptal olmaz. Sadece pozisyon icabı olan kartlar iptal olur, bariz gol şansı gibi. Yoksa sen oyun devam ederken (ya da öyle olduğunu sanarken) adamın aşiline bastıysan kırmızıyı görürsün, ya da kasıtlı sert tekme falan atsan mesela...

taliscanın girip kahraman olması için her türlü ayar çekildi maça bakmam bile 4-2 bitti

Geri
Üst Alt