SL 24/25 H:22 | Fenerbahçe 3-2 Rizespor | MS | 2 Şubat

Filip Kostic, Sebastian Szymanski ve Youssef En-Nesyri, Çaykur Rizespor karşısında forma giyip kart görmeleri durumunda Corendon Alanyaspor ile deplasmanda oynanacak maçta takımlarını yalnız bırakacak.

Yeni transferleri oynayacak mı? Maçla ilgili merak ettiğim tek konu bu.

Onun dışında her maçta her şey olabilir fakat Rize büyük maç karnesi kötü takım. Özellikle İlhan Palut'la beraber büyük maçlarda genellikle fark yediler. Ama kadro olarak baya iyi seviyede diyebiliriz. Ali Sowe, Varesanovic, Olawoyin, Hadziahmetoci gibi önemli isimler var, Ghezzal'ı yazmadım baya etkisiz belki büyük maç olunca biraz çabalar.

27482242073462038746137826349872 - 0

Antrenman da yaptırmış fener abisi kardeşlerine. Reziller

ilk macta da hevesliydim de armut gokhan macin icinden gecmisti. palamutun ekibinin bugun direncli olacagini dusunuyorum umutluyum valla. kotu kadrosu yok rize’nin. eyup’u deplasmanda tek yenen takim hala.

Hakem sari kart manyagi. Bakalim sifirlamalarina yardimci olacak mi?

Fb her türlü alacak bu maçı. O yüzden penaltı kazanıp penaltı istatistikleri şişerse iyi olur

bunlara kendi evinde 1.19 açmışlar.
bizim antep deplasmanı oranımız ise 1.23.

biz neden bu kadar favoriyiz?
bunlara normalde iç sahada oran bile açmıyorlardı. 1.19 bayağı yüksek değil mi?

@Mete Temiz

bunlara kendi evinde 1.19 açmışlar.
bizim antep deplasmanı oranımız ise 1.23.

biz neden bu kadar favoriyiz?
bunlara normalde iç sahada oran bile açmıyorlardı. 1.19 bayağı yüksek değil mi?

@Mete Temiz
Evet sene başına göre arttırdılar bunların oranlarını Konya ve Göztepe maçları da normal baremin üzerindeydi 3-2 ile yırttılar ikisinden de. Oyunları o kadar güçlü görünmüyor sanırım.

Tarihinde hiç puan alamamış ki şerefsizler

Çok iştahlı olacaklar. Bu maçtan bize ekmek çıkmaz... Ama :sneaky:futbol bu.

Geri
Üst Alt