SL 24/25 H:22 | Fenerbahçe 3-2 Rizespor | MS | 2 Şubat

Eskiden gizli saklı yaparlardı ama baksana artık gizlemeye gerek bile duymuyorlar, fenerin tesislerinde maç hazırlığı yaptık diye kendi adreslerinden açıklama yapıyorlar, siz renkdaşlarıma tavsiyem kesinlikle izlemeyin, çok belli olmasın falan olayı da olmayacak düpe düz 6 tane yiyip fenerime moral olsun diyecekler, ona göre oynayacaklar. Yazık olur sinir sisteminize, bu maç yokmuş hükmen galibiyet vermişler gibi düşünün yarınki maça 3 puan önde başlayacağımızı bilerek kendinizi hazırlayın arkadaşlar. Bize her maçımızda imalarda bulunan bu yüzsüz utanmaz arlanmaz ahlaksız camianın, Rize,Kasımpaşa, Hatay maçlarında yıllardan beri tek bir puan kaybı yapmamasına bir tane laf edilmez medyada. Hani satın aldıkları medyadan bahsediyorum. Ama rabbimin sopası yüzlerine devamlı da çarpmaya devam eder bu şeref yoksunlarına.

Çalışan arkadaş dedi ki,

-Sizin maç bugün değil mi?
-Yok yarın.
-Hı, bugün bizim maç var sadece.
-Ter atarsınız.
-Yok ya kök söktürür Rize.

FIKRA BU KADARDI.

Puan kaybeden arkadaşlara sesleniyorum ben Nijerya veliaht prensi 2. Antekumpo. Babama darbe duzenlendi ve şimdi beni öldürmek istiyorlar. Tüm mal varligimi Türkiye'ye kaçırmak istiyorum. Eğer bana 100000 lira ateslerseniz 60 milyar dolarlık servetimi gönderici İBAN'ina atacagim.

Edit: meblağ yanlış yazılmış 100000 değil 1.000.000 olacaktı.

Merak ediyorumda bu Fenerin yan kulüplerinden olan Rizespor, Ali Koç başkanlığındaki FB'den son 7 senede hiç galibiyet aldı mı?

Merak ediyorum bu Fenerin yan kulüplerinden olan Rizespor Ali Koç başkanlığındaki FB'den son 7 senede hiç galibiyet aldı mı?

Rezilize adına son galibiyet , hatta son 25 maçtaki filan son galibiyet Okan hocamızın Rizespor'da olduğu zaman.

daha önce dediğim gibi sivasspor bile arada sürpriz yapıyor. rize sen ne kepaze bir takımsın ya

Rize gerçekten şikecilerin tesislerinde antrenman mı yapmış maç öncesi.

Artık her şeyi alenen göstere göstere yapıyorlar, nasılsa hesap soran falan yok.

Bu maçta göz boyama bekliyorum ben, mesela Rize öne geçer Fener maçı çevirir ne müthiş takım ne müthiş bir galibiyet diye kafa ütülerler.

IY2/MS1 gelebilir bugün

Rezilize adına son galibiyet , hatta son 25 maçtaki filan son galibiyet Okan hocamızın Rizespor'da olduğu zaman.

Geçenlerde bir istatistik vardı son 5 sezondur içerde dışarda FB'den beraberlik dahi alamayan 5 takım vardı. İç dış banko 3 puanı vermişler.

O halde Rize de bu 5 takımdan biri yani FB'nin puan kaybı ihtimali olmayan bir maçı izleyip sinir olmayalım.

Düsünülenin aksine zorlanarak kazanacaklarini düsünüyorum

İlk maçta zorlanmıştı fener sanki ama kaleci batırmıştı.

Dk 40 dan 3-0 olacak maçı takip etmenin lüzumu yok

Şimdi baktım beyler bu maçı hiç izlemeyin. Böyle bir istatistik yok.

2018 - 2019 sezonundan beri son 6 yılda iki takım 11 maç yapmışlar. Rizespor hepsini kaybetmiş. 1 puan bile alamadığı gibi bir de averaj düzelttirmiş. Buyrun:

IMG_20250202_165337.webp

futbol tarihinde, bir takımın gelip, maçtan önce direkt rakibinin tesisinde antrenman yaptığı olmuş mudur? belki olmuştur.

ancak özellikle son yıllardaki türk futbolu ikliminde, böyle bir şeyin olması, haklı olarak bir sürü soru işareti yaratır yahu. bu nasıl olabilir? inanılmaz bir şey gerçekten.

Geri
Üst Alt