Halim Kırıkçı
Şef Gümüş Kıvrım
- 12 Ocak 2011
- 74.983
- 39.343
- 3.993
fenere karşı her yıl show yapan esas gökhandı onuda diger fener takımı bodruma verdilerbak şeref yoksunlarına bak gene kaleye tarığı koymuşlar.Allahsız şikeciler
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
fenere karşı her yıl show yapan esas gökhandı onuda diger fener takımı bodruma verdilerbak şeref yoksunlarına bak gene kaleye tarığı koymuşlar.Allahsız şikeciler
Talisca yedekmi onuda sokar şov yaptık derler diye dusunmustum sonradan girer o zamanFenerbahçe XI: İrfan Can Eğribayat, Diego Carlos, Skriniar, Levent, Oğuz, Fred, Amrabat, Kostic, Szymanski, En-Nesyri, Dzeko.
Rizespor XI: Tarık, Mithat, Samet, Mocsi, Hojer, Papanikolau, Hadziahmetovic, Olawoyin, Ghezzal, Akintola, Ali Sowe.
Rize yedek kaleci
bu tarık 2 yıl önceki febe maçında oynadı hatırlamıyor musun öyle goller yediki adam bu sene 4 maça çıkmış kupa falan birde febe maçına adamlar resmen şikeci köpeklerin köpeğifenere karşı her yıl show yapan esas gökhandı onuda diger fener takımı bodruma verdiler
YedekTalisca yedekmi onuda sokar şov yaptık derler diye dusunmustum sonradan girer o zaman
evet zaten fener altyapılı yani şaşıracak birşey yok ama gökhan daha büyük fenerliydi bu tarıga göre her gelen şutu bırakıyordu girsin diyebu tarık 2 yıl önceki febe maçında oynadı hatırlamıyor musun öyle goller yediki adam bu sene 4 maça çıkmış kupa falan birde febe maçına adamlar resmen şikeci köpeklerin köpeği
Girer oyuna merak etme ben 11 bile bekliyordumTalisca yedekte