SL 24/25 H:22 | Fenerbahçe 3-2 Rizespor | MS | 2 Şubat

Eğer ben iddia oynasaydım oran 5 civarı idi oynardım. Arkadaşlar şunu kabul edelim fenere pun kaybettirmezler bakın. Adamlar kaybedecek olsa 3 penaltı 4 kırmızı verirler gene kaybettirmezler. Artık yemiyoruz biz bunları. Biz maçlarımız konsantre olup maçı ortada bırakmadan net galibiyetler almalıyız. Ortada giden her maç bizim için sıkıntı. Yarınki Antep maçı bizim adımıza şampiyonluğun 4'de 1'i. O derece önemli maç bizim adımıza.

MAR-LX1M cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu maci izlemeyin arkadaslar gidin cay icin yuruyus yapin - GS'in moralini bozabilecek ne varsa yapilacaktir bu macta, ve bunu iki takim beraber yapiyor. Simdi skor'a baktim 0-2 önde Rize, bir anda penalti & kirmizi.. ikinci yarinda Fener 5-2 falan alir maci, kenetlenir, Talisca da gol ile bulusur, tum hafta bunlari izleriz.

Penalti mi degil mi bakmadim bile, ama muhtemelen bir taraflarindan uydurulmus bir penalti vermistir hakem. Sari kartlar da sari falan degildir.

Biz kendi isimize bakalim, maclari kazanalim yeter. Bu kadar destek ile FB bizim mac disinda puan kaybi ihtimali yok, hesaplari oyle yapmamiz lazim.

Ben VAR çağırınca olsa olsa Amrabat'a kırmızı için çağırıyordur dedim. Normal şartlarda daha çok pozisyona karışmasıyla ünlü Türk VAR'lar bile bu hava topu mücadelesine (FB lehine olmadığı sürece tabi) karışmaz...

Bu pozisyon tek başına yabancı VAR'ların ayarlanmış olduğunu ispatlamaya yeter.

Geri
Üst Alt