Adnan Korkut
Taçsız Kral
Yav o adamın amacı malum takımı şampiyon yapmak zaten. Şuan horon oynuyordur. Adamın şehri trabzon, kendisi fb taraftarıHaciosmanoglu çık konuş anlat hele sen nasıl bir Trabzonlusun? Allahinizdan bulun...
Yav o adamın amacı malum takımı şampiyon yapmak zaten. Şuan horon oynuyordur. Adamın şehri trabzon, kendisi fb taraftarıHaciosmanoglu çık konuş anlat hele sen nasıl bir Trabzonlusun? Allahinizdan bulun...
Kimse artık konuşup günah çıkarmaya çalışmasın. Şimdi göstermelik fb hakemle kazandı vs laflarına girmesin. Sezon başından beri kimlerin ne dediğini iyi biliyoruzAhmet Çakar diyor ki, verilen penaltıda topun oyunda olup olmadığı belli değil. Bu da bi soru işareti
Maç tempolari yoktalisca
srkinyar
carllos
nasildi?
Özne önemli değil, ben bunu hiç düşünmemiştim banane Ahmet Çakar danKimse artık konuşup günah çıkarmaya çalışmasın. Şimdi göstermelik fb hakemle kazandı vs laflarına girmesin. Sezon başından beri kimlerin ne dediğini iyi biliyoruz
İzleyip canınızı sıkmaya değmez. Fener’e bizim maçtan önce puan kaybettirmezler

Şeytan rıdo demişti zaten. Millet o açıklamaya pek dikkat etmedi
Bu kartı rizeliye verebilirmisiniz,ilk sarı kart bile gereksizdi.sen ghezzalin kırmızı kartının haklı olduğunu düşünüyorsan seninle futbol konuşmayalım.Hakem tetikçi ve ghezzali haksız yere oyundan attı.Sarı kartı varken üstüne küfür edersen kırmızı verir diyorum. Hakemi savunduğumu nereden çıkarttın. Oyuncu mallık ederse hakem de fırsat kolluyor zaten o fırsatı vermiş olursun.
Adamlar 3 sezondur haram galibiyetlerle yarışa tutunuyor. Ülkede ses çıkaran yok. Rahat 25 haram maçları olmuştur bu 3 sezonda toplamHaram bir galibiyet
Baska bir mactan acisi cikar