SL 24/25 H:22 | Fenerbahçe 3-2 Rizespor | MS | 2 Şubat

En nesry hava toplarinda çok iyi ama genelde bomboş.gecen sezon syzmanski de bombostu.kimse kafayi vurmasin diye zorlamiyo en nesyrıyi,stoper arkası dönük duruyor son golde
Şikeli maçlarda istediği kadar gol atsın
Batşuayi gibi foyası başka takımda oynasa kabak gibi ortaya çıkar.

Rize oyuncusuna aldatmaya yönelik hareket bahanesiyle sarı kart verildiği anda, 'aha kırmızı kart yükleniyor' dedim. Penaltı olmasa bile bir temas aldığı için o şekilde düşmüş olabilir adam. Buna aldatma diyen adamla futbol konuşmam, böyle onlarca pozisyon oluyor her hafta.

Rize oyuncusuna aldatmaya yönelik hareket bahanesiyle sarı kart verildiği anda, 'aha kırmızı kart yükleniyor' dedim. Penaltı olmasa bile bir temas aldığı için o şekilde düşmüş olabilir adam. Buna aldatma diyen adamla futbol konuşmam, böyle onlarca pozisyon oluyor her hafta.
Böyle kolay harcanacak ikinci sınıf hakemleri buluyorlar sonra bir kenara koyuyorlar.

1 tane zengin veledi örümcek ağı gibi heryeri ele geçirdi. Koskoca ülke izliyor
Maalesef işin özeti bu.

MHK'ya danışman kurul diye birşey uydurarak Kulüpler Birliği ile hakem ataması yapacak seviyeye bile geldi ve bunu muazzam bir yenilikmiş gibi anlattılar. Görünen o ki vazgeçmeyecek de. Kaç kere tükürdüğünü yaladı sayamayız.

TFF Başkanı ise tarafını çok önceden belli etti. Biz oyun olarak kötü gidiyoruz, son maçlarımızı zor kazandık.

Fakat bu FB'nin bir maçını canlı olmak üzere Konya, ADS ve Rize maçlarının tamamını izledim. Hakemlerin adil demiyorum bakın normal yönetimleri olsa puan kaybı olmadan çıkmaları imkansızdı.

Konya'nın net penaltısı, Dzeko'nun kırmızısı, Kostic'in kırmızısı
ADS'li oyuncuya kolay kırmızı çıkarılması
Rize maçı yarım penaltı, gereksiz ihraç (Olawoyinin ilk kartı bile anlamsızdı), Amrabat kırmızısı ve kimsenin anlamadığı gereksiz Ghezzal kırmızı.

Şuna rağmen konuşan bir Acun ve bir şey diyemeyen/yapamayan bizim yönetim.

Hayır ghezzal bişeyş ifşa etmiyor coğu yabancı fck off der kart yiyen yok bunu dedi diye

Maç sonu fener taraftar yorumlarına bakan oldumu ? Sevinenmi elestirenmi çok?

Bu kartı rizeliye verebilirmisiniz,ilk sarı kart bile gereksizdi.sen ghezzalin kırmızı kartının haklı olduğunu düşünüyorsan seninle futbol konuşmayalım.Hakem tetikçi ve ghezzali haksız yere oyundan attı.
Yanlış yerden bakıyorsun. Hakemi savunduğumu nereden çıkarttın. Sadece şunu diyorum eger sarı kartın varsa ve küfür edersen atılırsın. Suçun yarısı Ghezzal de, gamsız biri olmasa en azından ikinci sarıyı yemezdi.

Geri
Üst Alt