- 10 Mart 2013
- 121.958
- 159.205
- 5.068
uyarıp uyarıp duruyorum tahmin yapmak iyi dilekte bulunmak yasak diye. zorla damarıma basıyor ya
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
uyarıp uyarıp duruyorum tahmin yapmak iyi dilekte bulunmak yasak diye. zorla damarıma basıyor ya
Okan‘in as takimla cikip turu kovalayacagini ikimiz de biliyoruz renktasAlkmar macinda niye yipraniyoz. Gençlerle oynasın. O macta osimhen oynamasın mümkünse.
Öyle görüneceğini bildiğim için açıklama yazdım ya zaten. Daha önce de söyledim ilk defa yazmıyorum. Ta geçen seneden beri söylüyorum hatta. Şimdi yeri geldi diye söylüyorum. Net bir hamle idi.Simdi golu attiktan sonra yazdigin icin golden bagimsiz olmuyor gibi gozukuyor ama.
Sinan yılmaz aylarca mabadını yırttı resmen alın bunu diye. Bizim saflar eren elmalı alır ancaGol atmasından bağımsız bu Oğuz u kaçırmak yanlış oldu. Bu da OB den sebep.
Valla bizim ligde böyle rakipler oldukça yetiyor kazanmak için.O kadar ballilar ki şu halleriyle adana demirle bile oynasalar zorlanirlardi ..Herifler 1 gram top oynayamadan elini kolunu sallayarak maç aldi
Ceza yetkisindeki şerefsizler de bunların elinde çünküherifler 45 bin kişiyle terörist diyor 2 aydır her maç
ne ceza ne bir şey hiçbir şey yok
İstedik alamadıklık bi durum yok oyuncu bize gelmek istiyordu. İsteyip alamadığımız oyuncu Oğuz ise kapat git dükkanı. Öyle bişey yok. İstemedik adamı OB den sebep. Aynı OB Lemina yı da istemedi. Dejavu?değil. okan'ın o söylemi işin bahanesiydi.
istedik alamadık dememek için öyle dedi
ölse en ufak bir şey hissetmeyeceğim mahlukat, bunlar temizlenmedikçe bunların pislikleri bitmeyecekRıdvan Dilmen: “Fenerbahçe'nin RAMS Park'a 57 puanla gideceğini düşünüyorum."
19 Ocak 2025
Rıdvan boşuna mı dedi