SL 24/25 H:24 | Fenerbahçe 3-1 Kasımpaşa | MS | 16 Şubat

Simdi golu attiktan sonra yazdigin icin golden bagimsiz olmuyor gibi gozukuyor ama.
Öyle görüneceğini bildiğim için açıklama yazdım ya zaten. Daha önce de söyledim ilk defa yazmıyorum. Ta geçen seneden beri söylüyorum hatta. Şimdi yeri geldi diye söylüyorum. Net bir hamle idi.

her maç küfür ediyor anneleri belli olmayanlar, bir maç ceza almadılar, gerçekten pes artık..

bunları haftaya yenemeyen, defolsun gitsin

Kpaşa 2 golüde hatasından yedi, 2 goldede büuük hata vardı. Bize asla böyle şeyler olmuyor

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Rıdvan Dilmen: “Fenerbahçe'nin RAMS Park'a 57 puanla gideceğini düşünüyorum."

19 Ocak 2025

Rıdvan boşuna mı dedi

Amrabat ceza sahasında da aynısını yaptı penaltı niye calinmadi o zaman ?

Korkunç verimli bir takım, 5 tane şut atabilip 2 tanesinde golü buluyorlar maç bitiyor. Sıfır zorlanma, terlemeden bitiriyorlar maçları.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

değil. okan'ın o söylemi işin bahanesiydi.
istedik alamadık dememek için öyle dedi
İstedik alamadıklık bi durum yok oyuncu bize gelmek istiyordu. İsteyip alamadığımız oyuncu Oğuz ise kapat git dükkanı. Öyle bişey yok. İstemedik adamı OB den sebep. Aynı OB Lemina yı da istemedi. Dejavu?

Bunları rams parkta rencide ede ede yenmeyen de defolsun gitsin

abi herifin ayağı fener olunca çalışmıyor ...bize bam güm vurur şerefsiz kaleyi görünce.

Kasımpaşa hakikatten ağır karaktersizlik yapıyor yıllardır, inşallah düşerseniz diyeceğim ama bizim maçta kıçlarında motor varmış gibi oynayacaklar

Pasa rize maclari varsa banko 12 puan yazacaksin izlemeyeceksin

Baska takimlar puan alabilir ama bu iki takimi oldursen puan almaz
genelde
Kume dusme hattinada dusmedikleri icin puana ihtiyaclarida olmuyor

Geri
Üst Alt