SL 24/25 H:24 | Fenerbahçe 3-1 Kasımpaşa | MS | 16 Şubat

Olaya bak bizden önce oynuyorlar ve maçı kazandıkları an liderler şaka gibi :)

* 2 maç eksiğimiz var , 1.Ads maçı kararı daha verilmez 2.fb ile ikili averaj maçları tamamlanmadığı için genel averaja bakılıyor şuan

* 2 maç eksiğimiz var , 1.Ads maçı kararı daha verilmez 2.fb ile ikili averaj maçları tamamlanmadığı için genel averaja bakılıyor şuan
adana maçının tescili nasıl edilmez? o zaman sarı kart cezalısı oyuncularımız bir sonraki maç olan rize maçında cezalarını çekmiş olacaklar.

istanbul-ts maçı da aynı haftanın perşembe günü tescil edilmişti.

ADS maçı ile ilgili paravan soruşturma gibi tatavalarla o süreyi uzattıkça uzatma senaryosu bile hazırlır diyeyim

gerektiğinde ekstra 3 puan vermeyelim hesabı...

gerçekten hapiste çürümesi gerekenler var bazı koltuklarda.

Maci tescil etmeme gibi birsey soz konusu bile olamaz cunku ortada ne bi kavga var nede bir olay. Kaldi ki satilik kopek Murat Sancak hemen operasyonu MHK'ya karsi tepki vermek icin yaptiklarini zaten dile getirdi. Incelenecek hic bir konu, husus yok ortada. Adana demir spora -3 ve cezalar verilecek, bukadar basit. Eger tescil etmezlerse (ki her turlu pislik bunlardan beklenir) ve bizim yonetim buna engel olamaz ise o zaman feneri sampiyon yapacaklar demektir bir sekilde.

Son düzenleme:
hayır bir de anlamadığım, diyelim ki bir sonraki hafta tescil edildi ads maçı.

hükmen olacağı kesin değil mi? 2 tane dandik spor sitesinde fb 3-5 gün kolpadan lider gösterilse ne oluyormuş?

gs'a o 3 puan eklenecek nasıl olsa...

iyice kafayı yediniz vallahi :)

Ulan şu kovaya Ali Sowe dışında şut çeken olmadı ona yanıyorum. Bu kadar da kek fikstür olmaz

yine kafandan bir şey uydurup gerçekmiş gibi "verilmez" falan yazdın. ama gerçekleşecek dediğinin alakası olmadı.

Şansalan'ın Fb ile barışma maçı. Bol penaltı vermeli fbye. Fb nası olsa her türlü farklı kazanacak. Bari derbi öncesi gazları alınsın

Hacıosman bula bula derbi öncesini mi bulmuş bu herifi vermek için. Milletin damarına basıyor ilginç

Şansalan'ın Fb ile barışma maçı. Bol penaltı vermeli fbye. Fb nası olsa her türlü farklı kazanacak. Bari derbi öncesi gazları alınsın

Hacıosman bula bula derbi öncesini mi bulmuş bu herifi vermek için. Milletin damarına basıyor ilginç

Fenerde sarı kart sınırda kimler var ?

Instagrama bakayim dedim. Fenerli bir eski arkadasim 4-1 skoru paylasip alay etmis.

Ne mal herifsin ya . Engelledim direkt sanki sen attin 4 golu hiyar

İzlemeye gerek yok, istatistiklere bakmanız yeterli, herifler lige çıktığından beri beraberlik bile almayı istemiyorlar

Geri
Üst Alt