SL 24/25 H:24 | Fenerbahçe 3-1 Kasımpaşa | MS | 16 Şubat

Talisca zaten 5m2'de oynuyor ama ona rağmen 20. dakikadan beri belini tutuyor. Lemina'lı bir diri bir orta saha kurgusuyla sahada olursak derbide oyunu kitler bulduğumuzu atar 3 puanı alırız umarım. Pozisyonları gole çevirme oranı bizden çok daha iyi bir takım Fener, dikkatli olmamız gerekiyor.

Muslera korkutuyor. Topu çok yavaş kullanıyor, sürekli arkası rakibe dönük ve dolu oyunculara pas veriyor, ayakları berbat top kullanımı çok kötü. Fbye gol ikram etmeden mümkün olduğunca gelen her topu yapabildiği kadar ileri tepmesi lazım.

ikinci yarının başında yer bir tane daha taştaşpaşa

Neyi aynı fikirdesin birader

O maç Mertensle kazanılamaz dedin, kazandık, maçın adamlarından biri de Mertens oldu

Aynı fikirdeymiş, fikrin dumur oldu zaten o gün, utancından 1 hafta basket başlıklarında falan gezdin hala laga luga

Feneri öyle eze eze yenme ihtimalimiz falan yok ekstra kart, erken gol vs olmadıkça, her türlü de zor bir maç olacak
Sende hep bana kız.yenecek miyiz bari onu soyle

Hakemden de birşey beklememek lazım fb ile arasını düzeltme maçı yüzde yüz bi pozisyon olmadığı sürece fb lehine yönetir

dzekodan sonrada tadicte sakatlansın artık herif 1 tane mac kacırmadı

IMG_1274.webp

yalniz bu fb bizden daha fazla kosuyor gözüküyor onu nasil yapiyorlar

bizimkiler cidden full bosa kosuyorlar hep

Kasimpasa üc net pozisyon buldu

Fener’in ise ilk pozisyonu gol oldu

Oyun olarak cok kötüler sezon basindan bu yana ve bunu düzeltme sanslari yok

Tek iyi veya sansli olduklari konu bitiricilik

Savunma’yi da yapamiyorlar her mac pozisyon veriyorlar

İşin kötü yanı bu fb övmelere doyulamıyor.

girdikleri her pozisyonları atmalarının bir başka nedeni 0 baskı ile oynamaları. futbolcular kale önünde full kondisyonla topa vuruyorlar
0 baskı derken seyirci baskısımı yok ? yada baska bir baskımı
cünkü bunlar kadar baskı altında olan oyuncu grubu yoktur ligte
aksine ben bizimkilerin daha rahat olduklarını düşünüyorum nasıl olsa atarız kazanırız kafasında

Geri
Üst Alt