SL 24/25 H:24 | Fenerbahçe 3-1 Kasımpaşa | MS | 16 Şubat

Sende hep bana kız.yenecek miyiz bari onu soyle
Cuma 14:37 gibi belli olacak maçın sonucu, en azından senin gibi Okan düşmanlığından fener eze eze yenilmeli falan yazmam

Hiç yok demedim, tek o var, o da iddiasız bir maçtı.

Sneijder'in 2 gol attığı maçta bile fener 10 kişi kalmasına rağmen daha iyidi

Yarıştayken ezdiğimiz son maç 11/12 sezonundaki 3-1lik maç, süper finalde de ezdik o sezon ama yenildik

Dzeko yokken ileride 0 organizasyon bu arada.

rize ve paşa gibi 2 tane azılı yatış yapan takımlarına karşı bile oyun olarak rezil duruma düştüler ya o da yeter ki rizeyi hakemle anca yenebildiler

Korner atmadan, 0,3 gol beklentisi ve muhteşem FB 1-0 önde! Kaç maçta böyle ıkına sıkına gidiyorlar, patlaması yakındır. Bu şekilde ittirilen rakibi görünce takıma kızamıyorum, ligi çoktan bitirmiştik. Belki de haftaya bitiririz.

iso kartalın 99 puan topladığı ligde 1 bilemedin 2 puan kaybı olur

0 baskı derken seyirci baskısımı yok ? yada baska bir baskımı
cünkü bunlar kadar baskı altında olan oyuncu grubu yoktur ligte
aksine ben bizimkilerin daha rahat olduklarını düşünüyorum nasıl olsa atarız kazanırız kafasında
hücum presi demek istemiştim. 0 presle oynuyorlar nerdeyse ondan

biz fener macındn tahminlerden daha cok pozisyona gireriz bence ama atarmıyız yoksa daglaramı vururuz o belirler herseyi

0 baskı derken seyirci baskısımı yok ? yada baska bir baskımı
cünkü bunlar kadar baskı altında olan oyuncu grubu yoktur ligte
aksine ben bizimkilerin daha rahat olduklarını düşünüyorum nasıl olsa atarız kazanırız kafasında
bizim topçular gol noktasında nabız yüksek oluyor pres futbolu yüzünden. kontrolsüzce saldır futbolu olduğu için de gol noktalarında organizasyonsuzluk var

Cuma 14:37 gibi belli olacak maçın sonucu, en azından senin gibi Okan düşmanlığından fener eze eze yenilmeli falan yazmam

Hiç yok demedim, tek o var, o da iddiasız bir maçtı.

Sneijder'in 2 gol attığı maçta bile fener 10 kişi kalmasına rağmen daha iyidi

Yarıştayken ezdiğimiz son maç 11/12 sezonundaki 3-1lik maç, süper finalde de ezdik o sezon ama yenildik
Okanı sende begenmiyon. Ben feneri izledigimden söylüyorum bunu. Fener iyi filan değil ezmeyelim tamam üstün oynayalım onuda yaparız herhalde. Bu arada iyi bir yabancı hakem gelsin istiyorum ben. UEFA in en iyi hakemlerinden biri tabiki

rize ve paşa gibi 2 tane azılı yatış yapan takımlarına karşı bile oyun olarak rezil duruma düştüler ya o da yeter ki rizeyi hakemle anca yenebildiler
Rize'nin yattığı falan yoktu hatta ezip geçtiler feneri kırmızı kart penaltıya kadar

Herifler 9 kişi kalınca zoraki yendiler

Fbnin saha yayılımını beğeniyorum, bize karşı yorulmadan kazanırlar gibi duruyor

Tabi aynı saçma sapan şeyi oynamaya devam edersek geçerli bu

Maçın ilk 15 dakikasını izledim. K. Paşa net iki pozisyonu harcadı. Kapattım. Tahmin ettiğim gibi bariz bir hata ile yemişler.

Biz yarın yenmek zorundayız.

Biz yendikçe kuduracaklar ve algılara daha çirkinleşerek devam edecekler.

Bizim her maçımızı 90+ dakika, saniye saniye izleyeckler. Biz yendikçe hasetlerinden çatlayacaklar.

Geri
Üst Alt