SL 24/25 H:24 | Fenerbahçe 3-1 Kasımpaşa | MS | 16 Şubat

rize ve paşa gibi 2 tane azılı yatış yapan takımlarına karşı bile oyun olarak rezil duruma düştüler ya o da yeter ki rizeyi hakemle anca yenebildiler
Bizde kötüyüz ama bunlardan iyiyiz gerçekten iyiyiz bu arada bu kadar kollanan başka kulüp görmedim Kasımpaşa gol yemek için oynuyor

Bu arada iyi bir yabancı hakem geksin istiyorum ben. UEFA in en iyi hakemlerinden biri tabiki
11 gün kala onu organize edemezsin - hepsinin maçı vardır.

hatta öyle istiyoruz diyorlar ... tff 'nin kudreti de var diyorlar .

kısaca "baba biz en iyisini istiyoruz (gülerek) ama sen ayarla işte bir şey ...anladın sen" diyorlar ama.

fb korsan bir pozisyonla one gecti, baska da bir sey yapmadi macta. Golu yedikten sonra Kasimpasa da duruldu. Al gulum ver gulum macina dondu. Bakalim 2. yari nasil bir tiyatro olacak?

Biz yarin savas gibi gececek maca odaklanalim.

amrabat faul yapmış da costa yere atsa kendini net penalti

beyinsiz ya bu topcular

Okanı sende sevmiyon. Ben feneri izledigimden söylüyorum bunu. Fener iyi filan değil ezmeyelim tamam üstün oynayalım onuda yaparız herhalde. Bu arada iyi bir yabancı hakem gelsin istiyorum ben. UEFA in en iyi hakemlerinden biri tabiki
Ergen değilim birini sevip sevmeme moduna girip düşmanlık yapıcam.

Okan profesyonel bir kulüp çalışanı, sevmek zorunda zaten değilim. FT gibi bir efsane olmadıkça da ben hiç bir hocayı kolay kolay sevmem, onu da gençliğinde fazla sevmezdim zaten.

UEFA en iyi hakemlerinden biri o aptalca maça yollarsa onlar da gerizekalıdır.

son 10 senede fenere karşı tek iç saha galibiyetimiz
ama maç gazozunaydı
haftaya hedef bence hedef yenilmemek olmalı. rize'den 3 alır bunlarla berabere kalırsak benim için gayet iyi bir senaryo olur.
Rizeyi yenip bunlarla berabere kalırsak yüzde 65 şampiyon oluruz.. Ama ikisini de yenersek yüzde 95e çıkar bu oran inşallah öyle de olur..

ben bekliyorum açıkçası.
Maalesef böyle gidersek bizim kaybetmemiz daha olası çünkü onlara göre çok daha zor fikstürümüzde kalan maçlar
Rize fener
Düşmeye direnen konya, sivas
3-0dan çeviren kasımpaşa
Bjk dep
Samsun dep
Eyüp dep
Trabzon dep

İşimiz çok çok zor hele bu uzun top at osimhenle oyna taktiğiyle

Maalesef böyle gidersek bizim kaybetmemiz daha olası çünkü onlara göre çok daha zor fikstürümüzde kalan maçlar
Rize fener
Düşmeye direnen konya, sivas
3-0dan çeviren kasımpaşa
Bjk dep
Samsun dep
Eyüp dep
Trabzon dep

İşimiz çok çok zor hele bu uzun top at osimhenle oyna taktiğiyle
6 finalimiz var

rize - fener - paşa - alanya - bjk - samsun (fener hariç hepsi deplasman)

hepsini aşarsak lig biter , TS göztepelere kadar kalmaz.

fenerinde içeride samsun + düşme potası rakiplerinde bir iş bekliyorum arada bizim maçtan sonra.

Bu arada geçen iki sezon da kesin şampiyonuz modundaydım, bu sene baştan beri değilim, Osimhen Yunus fikrimi değiştirmişti çünkü çılgın oynuyorlardı.

Bu ikili düzelmediği sürece şampiyonluk sıkıntıda olacak, fener iyi kötüden bağımsız bu durum, heriflerde maç boyu bir şey yapmayıp maçı çevirecek çok oyuncu var, ligin son döneminde de kazananı düşük nabızlı kalacak oyuncular belirler.

Geçen seneki Mertens ve Ziyech gibi, bu sene bu rolü alacak topçu şu an için gözükmüyor, Morata olabilirdi ama anca Tjk maçına döner gibi

Yok faul yaaaaa ulan hakemler izleyin su pozisyonlari dogru duzgun

hakem tüm takdir haklarını fener lehine kullanıyor

Geri
Üst Alt