Sıddık Saraylı
10 Numara!
- 11 Temmuz 2019
- 10.915
- 7.664
- 823
Arkadaşlar bana kızmayın ama bunlar nasıl puan kaybedecek ?? Rakipler yumuşak oynar bunlara olmadı hakem hep yanlarında??
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
En önemli örneği Alkmaar maçında sakinliği ile topu saklaması ve Barış'a çıkarması. Bu akıl bize lazım idi, çok arayacağız şimdi zira bu konuda Morata kadar akıl koyabilecek isim yok ilerideBu arada geçen iki sezon da kesin şampiyonuz modundaydım, bu sene baştan beri değilim, Osimhen Yunus fikrimi değiştirmişti çünkü çılgın oynuyorlardı.
Bu ikili düzelmediği sürece şampiyonluk sıkıntıda olacak, fener iyi kötüden bağımsız bu durum, heriflerde maç boyu bir şey yapmayıp maçı çevirecek çok oyuncu var, ligin son döneminde de kazananı düşük nabızlı kalacak oyuncular belirler.
Geçen seneki Mertens ve Ziyech gibi, bu sene bu rolü alacak topçu şu an için gözükmüyor, Morata olabilirdi ama anca Tjk maçına döner gibi
Arkadaşlar bana kızmayın ama bunlar nasıl puan kaybedecek ??
Belli olmaz o islerArkadaşlar bana kızmayın ama bunlar nasıl puan kaybedecek ?? Rakipler yumuşak oynar bunlara olmadı hakem hep yanlarında??

Dağılmaları bizim 3-0lık net galibiyetimize bakar anca ama o konuda hiç umut yokArkadaşlar bana kızmayın ama bunlar nasıl puan kaybedecek ?? Rakipler yumuşak oynar bunlara olmadı hakem hep yanlarında??
ts macina yazilir bence 3 ptsBelli olmaz o isler
Derbide bi koy tepetaklak bile gidebilirler
Fbnin bjk ve ts maclarina kesin 3 yazamazsin keza bizede.
Osimhen e güveniyorum bize derbiyi o aldıracak ilk derbiyi aldıgı gibi.Fbnin saha yayılımını beğeniyorum, bize karşı yorulmadan kazanırlar gibi duruyor
Tabi aynı saçma sapan şeyi oynamaya devam edersek geçerli bu
Bir noktada basiretleri baglaniyor. Yine ondan olacak, gecen sene Konya maciydi galiba 5 xG'den gol cikaramadilar. Tek sansimiz o tur maclarin tekrarlanmasi. Bir de buyuk maclar tabi.Arkadaşlar bana kızmayın ama bunlar nasıl puan kaybedecek ?? Rakipler yumuşak oynar bunlara olmadı hakem hep yanlarında??