Hüsnü Ayabakan
Berlin Panteri
- 1 Ağustos 2012
- 42.661
- 45.184
- 4.338
En Nesyr konusunda can sıkıcı kısım herifin 90 dk köpek gibi koşup üstüne bu golleri atması..Gol atamasa bile faydalı oluyordu boyle hiç cekilmiyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Faslı arkadaşların mı varmışen-nesyri konusunda fena yanıldım, faslı arkadaşlarım bile adama “ayaksız” diyordu adam bambaşka bir şeye dönüştü. ligin aktif olarak en iyi forveti değil, en iyi futbolcusu.
şu önde bsma işini bize net yapacaklar
Sara'ya yardım gitmezse kabusluk işler izleyebiliriz valla.
AZ maçı gözümün önünden gitmiyor .
Gsc birini daha kral yaptı. Övsek böyle olmazdıEn Nesyr konusunda can sıkıcı kısım herifin 90 dk köpek gibi koşup üstüne bu golleri atması..Gol atamasa bile faydalı oluyordu boyle hiç cekilmiyor
Önde bekliyor fazla yorulmuyor. Bizde osimhen sag sola kosup pres yapmaktan tükeniyor bikere. Rahat gol yapilacak paslarida kendi hazirliyor arkaslarina. Onlarda hep kendi derdinde. Biraz beslemeye gitseler osimhen cok gol atar. Örnegi krava osi. Bizde o asisti yapacak yunus var oda cogu zaman sutu tercih ediyor. Barisi hic konu etmiyorum, o at gözlüklerinden zaten kimseyi görmüyor.Bitirici forvet fark yaratıyor ligde. Osimhen bitiricilik konusunda çok zayıf.
Efe çok çaktırma..en-nesyri konusunda fena yanıldım, faslı arkadaşlarım bile adama “ayaksız” diyordu adam bambaşka bir şeye dönüştü. ligin aktif olarak en iyi forveti değil, en iyi futbolcusu.