Mehmet Ses
Aslan Üye
- 28 Ocak 2016
- 9.115
- 6.283
- 983
Verdiği penaltıya bak. Bu Türk hakemleri akillanmaz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bize 40 yılda bi kere öyle penalti verdiler onda da sahadan cekildi heriflerVerdiği penaltıya bak. Bu Türk hakemleri akillanmaz.
o pozisyonda durduk yere penaltı yaptırmasının amacı neydi ki zaten maç bitmiş gol olma ihtimalide olmayan bir pozisyonmaçı izledim penaltıyı yapan elemana gereksiz sallanmış iyi oynayanlardan biriydi kayseri adına. pen bile tartışılır.
h. ali kaldırım yerine carole başlasa puan alırdı belki kayseri
jk iyi mücadele ediyor fakat yenilmeyecek takım değil hatta paşa maçı daha zor bunlardan
mallık diyebiliriz de bilerek yapmış gibi izlenim yaratmak yanlış olur zaten bitmişti maço pozisyonda durduk yere penaltı yaptırmasının amacı neydi ki zaten maç bitmiş gol olma ihtimalide olmayan bir pozisyon
maçın genelinde bariz bi hatası yoktu sonda o saçma sapan şeyi yapınca insan bi acaba diyor gerçi kayserili oyuncuların çoğunda futbol zekası yok düşecekler zatenmallık diyebiliriz de bilerek yapmış gibi izlenim yaratmak yanlış olur zaten bitmişti maç
çocuk yırttı kendini son anlarda kayseri adına bence en iyi oynayan oydu
Macin kotulerinden di bence kartal ,ama hasan olacak fenerli herif macin reziliydimaçı izledim penaltıyı yapan elemana gereksiz sallanmış iyi oynayanlardan biriydi kayseri adına. pen bile tartışılır.
h. ali kaldırım yerine carole başlasa puan alırdı belki kayseri. içine attı maçta olduğu sürece.
jk iyi mücadele ediyor fakat yenilmeyecek takım değil hatta paşa maçı daha zor bunlardan.
kötü gözükmesinin nedeni kayseride herkes sorumluluk almaktan kaçıyordu maç boyu kartal hariç. her hücumlarında bu vardı tabi yeterliliği sorgulanır, ben mücadelesinden dolayı pen için yüklenmek hata olur diyorum, tayfur eyüp maçında girdiğinde belli etmişti misal niyetini.Macin kotulerinden di bence kartal ,ama hasan olacak fenerli herif macin reziliydi
Kayseri sanssizdi acikcasi 2 pozisyonda filan mert inanılmaz çıkardı
8jk dediğin gibi koşuyor ama çok kısır bir takim
Lakin fener bali bunlarada bulaşmış kalelerine gelen toplar girmiyor
Halil umutta yeni Cüneyt Çakır olmuş çok net