SL 24/25 H:26 | Fenerbahçe 3-0 Antalyaspor | MS | 2 Mart

Fener eski Fener mi değil mi test edeceğimiz maçlardan biri…

Normalde, bildiğimiz Fener bu hafta veya önümüzdeki hafta salaklık yapıp puan kaybeder

Bizim skordan sonra fark atıp şampiyonluk şarkıları söyleyecekler iyice havaya girecekler
Bence şanpiyonluk gitti, okanla imkansız görüyorum artık

Adamlar gol kacirmiyor dogru durust.
Fizik olarak rakibi ezen bir kadro kurmuslar.
Ve karsi takimdaki TD Emre B.

En az 5 fark olur bu mac, olmadi rahat galibiyet olur FB icin.
Olmazsa bikini giyebilirim :)

Penaltı.... Dediğini duydum bile...

Şansa gelecek bir beraberlik bugünkü rezilliği bir nebze kapatabilir.İnanmadan yazdım ama bekleyip görelim

Fb bu gazla 4 5 atar

antalya bu maçı yense sinir bozukluğundan sevinemyebilirim gerçekten...o derece tellerim attı.

Abartmayalım herkes sevindirik olur burda
öyle dediğime bakma - hala travmam geçmedi

ilk devrede de 3-3 kasımpaşa bende vidaları oynatmıştı - en nefret ettiğim lig maçı paşa deplasmanı , üst üste biriken dışarı çıkıyor şu an bende.

öyle dediğime bakma - hala travmam geçmedi

ilk devrede de 3-3 kasımpaşa bende vidaları oynatmıştı - en nefret ettiğim lig maçı paşa deplasmanı , üst üste biriken dışarı çıkıyor şu an bende.
Sakin ol Can abi,geriye düşsek dahi mental moral olarak düşmemek lazım.Daha 11 hafta var çok sular akar bunun altından

@Can Erden Ben senden yaş olarak küçüğüm bunları söylemek haddime değil reis ama futbol için bu kadar sinirlenmeye gerek yok bence.Sen şimdi sinirleneceksin futbolcular ve hocalar aldığı eurolarla maaşlarla eğlenecekler.Bence artık futbola sinirlenmek saçma 1 şey.Geçen sene Fb'ye yenildiğimiz Maç'ta bile kafaya takmadım.Futbolcular ve hocalar aldığı eurolarla maaşlarla eğlenirken ben niye sinirleneyim reis yav :D

Bakalim fb nin oruçlu topculari ne halt yiyecek. Genelde iftar sonrasi pek performans veremez topçu

Geri
Üst Alt