Ahmet Okan
Büyük Kaptan
- 9 Mayıs 2015
- 27.351
- 14.064
- 1.498
El çüküyle gerdeğe girilmez önümüze bakıp kendimize geleceğiz başka şansımız yok
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
%100 doğru orasıda - valla dokunuyor ya artık kaç aydır aynı muhabbet.@Can Erden Ben senden yaş olarak küçüğüm bunları söylemek haddime değil reis ama futbol için bu kadar sinirlenmeye gerek yok bence.Sen şimdi sinirleneceksin futbolcular ve hocalar aldığı eurolarla maaşlarla eğlenecekler.Bence artık futbola sinirlenmek saçma 1 şey.Geçen sene Fb'ye yenildiğimiz Maç'ta bile kafaya takmadım.Futbolcular ve hocalar aldığı eurolarla maaşlarla eğlenirken ben niye sinirleneyim reis yav![]()
Ben çok eskiden kavga eden sinirli biriydim.Daha sonra baktım düşündüm 10 Dk sonra veya daha erken ölme ihtimalim varken niye gereksiz Konular için sinirleneyim kavga edeyim dedim.O'ndan sonra Önemli Konular dışında kafam rahat olarak takılıyom geziyom yaani%100 doğru orasıda - valla dokunuyor ya artık kaç aydır aynı muhabbet.
Belmas 13üncülükte dediğin gibiydimde - şurda böyle bir sezonda , bu kadar pislik bir oluşuma karşı olunca...her maç dolaylı olsa terorist deniyor bize mesela çıldırıyorum. ordan burdan toplanıyor bünyede napayim.
normalde umursamam - bu sene çileden çıkıyorum ama.
Okan buruk dopingiyle 5 tane atarlar
Yav yatmasa nolcak puan alabilir mi bu çöp kadroylafenere nasıl yatacağını anlatıyor emre