Ege Can Erbay
10 Numara!
- 8 Aralık 2016
- 14.346
- 10.241
- 1.088
İkinci devre as oyuncuları çıkarır Avrupa maçına rahat rahat çıkar.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Doruk Ata TANRIVERDİ' Alıntı:Oynadiklari oyun beş para etmez
yahu biz 11/12 12/13 sezonlarında zaten ilk 15-20 dkda çekiyorduk fişi, şuanki kadro onlardan çok daha üstün ama organize atağımız yok nerdeyse25 dakikada maç bitti
En fazla sürmesi gereken dakika bu zaten iç sahada anadolu maçı
ya zaten antalya dan bişey beklemiyorum, emre b durumdan memnundur emin olAbi napacak yav bu boktan kadro ile komik oluyor böyle yorumlar.
5 6 lık maç işte
Öyle tabi ama futbolcu olarak daha kreatif ve daha teknik kabul edelimSallai den daha iyi olduğu kesin. Ahmet le mevkileri farklı olduğu için kıyas mantıklı değil.
Diyoruz çizgide barış topla çıkarken en az 2 kişi ayağına giriyor çekiştiriyor indiriyor fener kanatları çizgide koşarken bir allahın kulu yok nedensePuhhhh haysiyetsiz takimlar. Ancak bize karsi asilirsiniz. Bunlarin da birsey oynadigi yok. Bakmayin skora.
Biz de bu skoru almıştık ama o maçı bile kazanamadık. Güler misin ağlar mısın delirecem yav.25 dakikada maç bitti
En fazla sürmesi gereken dakika bu zaten iç sahada anadolu maçı
Alakasi yok. Penalti almak beles golmu demek? Ikinci gol duran top. 3cü gol osimhenin cabasi. Ben burda beles veya ikram edilen gol göremiyorum.İlk gol penaltı
3 gol aptalca hata
Bugün attıklarımız hep beleş
Hatırlatma lütfen...skriniar yerine cuestayı almak tam bir akıl tutulması.
Fenerbahçe’nin anasına ayrı avradına ayrı koyayımSon 10-15 haftadır iyi oynuyorlar zaten
Biz söylerken banlamak kolaydı
Feneri övme deyip duruyordunuz ama adamlar baya iyi durumda
Pozisyon vermiyorlar toplu hücum edip toplu defans yapıyorlar
Biz 3’lüden vazgeçmeyecektik maalesef, sezon boyu 3’lü için çalıştık bi anda taraftar baskısıyla 4’lüye dönünce afalladık
Puan farkı 8’ken de söylüyordum banlıyordunuz ama simdi banlamazsınız sanırım hem fikir oldugunuz icin
Fenerbahce sampiyon olacak
Olmazsa çaksınlar mı 3 ay ban?Son 10-15 mactır iyi oynuyorlar zaten
Biz söylerken banlamak kolaydı
Feneri övme deyip duruyordunuz ama adamlar baya iyi durumda
Pozisyon vermiyorlar toplu hücum edip toplu defans yapıyorlar
Biz 3’lüden vazgeçmeyecektik maalesef, sezon boyu 3’lü için çalıştık bi anda taraftar baskısıyla 4’lüye dönünce afalladık
Puan farkı 8’ken de söylüyordum banlıyordunuz ama simdi banlamazsınız sanırım hem fikir oldugunuz icin
Fenerbahce sampiyon olacak