SL 24/25 H:26 | Fenerbahçe 3-0 Antalyaspor | MS | 2 Mart

İkinci devre as oyuncuları çıkarır Avrupa maçına rahat rahat çıkar.

Doruk Ata TANRIVERDİ' Alıntı:
Oynadiklari oyun beş para etmez

bu bir şey ifade etmiyor ki bu saatten sonra, öyle ya da böyle kazanıyorlar biz de inanılmaz düştük

Moderatör tarafında düzenlendi:
bu ligde fener-galatasaray arasında şampiyonluk kazanılmaz, kaybedilir. kasımpaşa dangozlarına 3 gol atıp puan veren enayilerin antalya'ya filan avuç açması abes olur zaten.

Fenerin son 5-6 maçında özellikle saydım ceza sahasına 4-5 kişi giriyorlar ve topu kapınca hızlıca hücuma çıkıyorlar.

Oyun sıkışınca da şişiriyorlar zaten iki forveti de kafa topu alabiliyor.

Hala garip garip komplolar konuşuluyor forumda, bizim başımızda hoca yok uzun vadelik morinho effect ortaya çıkmaya başladı demek çok mu zor azcık delikanlı olmak lazım sırf kendimize yediremiyoruz diye pisliği halının altına süpürmeye gerek yok. İyi futbol oynuyorlar, akıllı futbol oynuyorlar bizim zihnimizdeki standartlara uymuyor diye oynamadıkları anlamına gelmez adam bu oyun ile barcelona eledi şampiyonlar ligi falan aldı.

Yau he he ligteki tüm oyuncular satılmış

Takımımız 2 aydır bi bk oynamıyor, bugün Kasımpatı bize kaç tane pozisyon bahşetti atamadık, bi de mal gibi penaltı yaptırdık berabere kaldık 2-3 öne geçtiğimiz halde

Son 10-15 mactır iyi oynuyorlar zaten

Biz söylerken banlamak kolaydı

Feneri övme deyip duruyordunuz ama adamlar baya iyi durumda

Pozisyon vermiyorlar toplu hücum edip toplu defans yapıyorlar

Biz 3’lüden vazgeçmeyecektik maalesef, sezon boyu 3’lü için çalıştık bi anda taraftar baskısıyla 4’lüye dönünce afalladık

Puan farkı 8’ken de söylüyordum banlıyordunuz ama simdi banlamazsınız sanırım hem fikir oldugunuz icin

Fenerbahce sampiyon olacak

Son 10-15 haftadır iyi oynuyorlar zaten

Biz 3’lüden vazgeçmeyecektik maalesef, sezon boyu 3’lü için çalıştık bi anda taraftar baskısıyla 4’lüye dönünce afalladık

Puan farkı 8’ken de söylüyordum banlıyordunuz ama simdi banlamazsınız sanırım hem fikir oldugunuz icin

Fenerbahçe’nin anasına ayrı avradına ayrı koyayım

Son 10-15 mactır iyi oynuyorlar zaten

Olmazsa çaksınlar mı 3 ay ban?

bizim şöyle 3-0 öne geçtiğimiz maç bile 3-3 bitti çok konuşmaya gerek yok.

Geri
Üst Alt