Evren Caglayan
10 Numara!
- 22 Eylül 2014
- 16.398
- 11.941
- 1.298
Maci izlemedim ama Lig ucuncusu koca devrede 0 sut ile maci tamamliyorsa
Boyle ligin ben
Boyle ligin ben
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kanks yavvvŞimdi diğer 1 tahmine geçelim Samsunspor kazansa ne güzel olur yav![]()
Adamlarda 2 sezondur transfer yasağı var. Mevcut konumları oynadıkları takım oyunu bence çok iyiSamsun ücüncülügü hak etmiyor.. Gerci kim hak ediyor ki. Ligin kalitesi yerlerde.
Dengesiz bir herif son haftalarda nasıl bilmiyorum ama emre yerine muya girmeli. Herif her yerde basıyor denerin defans mallık patlatabilir .Di matta iş yapmazmı
Ligin ne kadar berbat olduğunun göstergesidir, normal şartlarda Samsunspor küme düşmenin bi tık üstünde olması lazımMaci izlemedim ama Lig ucuncusu koca devrede 0 sut ile maci tamamliyorsa
Boyle ligin ben
Önde teknik adama ihtiyaç var ama önce 20 dk daha Fb’yi yormalı ve muhtemel baskıyı kırmalılar.celil hareketli oyuncu soner daha teknik ama daha statik
Muja hiç bir şey oynamıyor yav Belçika'dan tanıyorum şuana kadar büyük hayal kırıklığı benim içinSamsunun yedeklerdeki muya çok seri herif.
Nanu, Ntcham, dimatta, soner ve tait
Yorulmuş fenere bişeler yapabilir bu herifler.
Dimatta çok şaban bir herif ama sahadaki 4lüden daha iyi
Herkes ayni seyi soyluyor Halim Bey. Farkli bir yorum goremedim ben su ana kadar.macı izlemeyenlerın yorumlarına aldırmayın 2 takımda bi bok oynamıyor samsun becerıksız fener ise koşamıyor