SL 24/25 H:28 | Fenerbahçe 0-0 Samsunspor | MS | 16 Mart

Samsun dürüstçe oynayacaktır ama güçleri yok, sıralamaları aldatıyor. Lig çok dandik. Bizim Samsun maçındanda zerre korkmuyorum. Herkes puan kaybı beklediği için Fener kazanır. Samsun şu an 10. sırada olsa o zaman puan kaybı olabilirdi.

Şikeciler kazanır ama biz kazandığımız sürece sıkıntı yok

Bugün bizim maçtan sonra günlerdir ortalıkta gözükmeyen Başkanımız çıkıp hakemler hakkında konuşmalı çünkü şikecilerin bu maçtaki en büyük silahı cihan aydın olacağı herkes biliyordur.
Yabancı hakem diye diretmeliyiz ama tabiki tek dertleri Florya ve Erden Timur olan bu beceriksiz yönetimin bunları yapmayacağını maalesef biliyoruz.
Biz bugün kazanırsak ve bunlar puan kaybederse lig neredeyse biter ama tabiki buna izin vermeyecekler ve bizimkiler bu tiyatroyu izlemeye devam ederler.

Takıma güvensem canları cehenemme ne yaparlarsa yapsınlar diyeceğim ama bizim takım mutlaka puan kaybedecek o kesin. Bunlara da hakem yardımıyla puan kaybettirmezler gibi geliyor bana. Samsun topunu oynar maçı satmazlar ama puan almaları türk hakemlerle malesef imkansız

Bildiğimiz fener dünden sonra gotu başı dağıtır burada da takılır hadi bakalım inş hakem katliamı olmaz

10 puan fark oldu fenerr mhy penaltısı gibi havaya uçtumm

samsun bunlardan puan alırsa süpriz olmaz.hakem adil önetsin yeteerli..

:D
şevket Altuğ Sevket Altug GIF – Şevket altuğ Sevket altug Bilge zobu –  odkrywaj i udostępniaj GIF-y

Fener çok rahat alır bu maçı

Başkan FIFA ziyareti için Zurich'teydi. Transfer yasağı kalktı.

FB'den puan alırlar.

Samsunspor'a bu maçta güveniyorum. Hakem kıyımı yaşanmazsa kazanma ihtimali yok malum camia'nın..

🗣️🎙️ Thomas Reis: Fenerbahçe 120 dakika maç oynadığı için bizim adımıza bir avantaj olabilir. Fenerbahçe karşısında baskılı bir oyun sergilemek ve puan ya da puanlar almak istiyoruz. Harika bir takıma ve hocaya karşı oynayacağız.

İlk yarı gol yemezler skoru tutabilirlerse. Samsun ikinci yarı galibiyet için şans bulabilir

fener genellikle beklenmedik maçlarda puan kaybediyor. Herkes Rangers'ı eleyeceği görüşündeydi, elendiler. Bu maçta puan kaybı beklendiği için kaybetmez gibi geliyor.

Geri
Üst Alt