- 20 Ağustos 2017
- 23.752
- 16.142
- 1.838
Hala daha almalari lazim. 4 kisi bir kisiyi tartakladilar.Olur mu fenerli oyuncular ceza alır
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hala daha almalari lazim. 4 kisi bir kisiyi tartakladilar.Olur mu fenerli oyuncular ceza alır
O maç da zor ts Kadıköy de daha iyi oynuyor FT ile puan almaları sürpriz değilBizim BAY geçtiğimiz hafta Trabzon'la oynamaları çok iyi oldu.
Fb daha puan kaybetmezFb puan kaybetmez diyenleri tek tek kucagima bekliyorum
O maç alırlarsa sıça sıça alırlar buraya yazıyorumKalecisiz çıkacaklar. Gökhan akkan denen herif fb'sinden yemeyi sever
90 dk izledimDakikalari maçkolik‘ten takip edebildim açsam gol yiyecekler biliyorum lan çok işkence gibiydi ama şampiyonluğun habercisi oldu bu gece
Kalecisiz çıkacaklar. Gökhan akkan denen herif fb'sinden yemeyi sever
10 kişi kalmasalar kontradan belki ama 70 ten sonra çok pis baskı yediler her türlü 1 puan iyidirBen tatmin olmadım, Samsun kazanmalıydı.
Şampiyon olursak ki olacağız, Okan Koçuk'un bu maçra son dakikada yaptığı inanılmaz kurtarışı unutmayın.
9Ohh bee karışsınlar şimdi fark 10.
Bu saatten sonra kimse kimseye yatamaz gecin o isleri orta sira takimlari evet ama diptekiler yatmaz gecen sene sivasa da yatar deniliyorduBodrum yatar azılı Fenerliler