SL 24/25 H:28 | Fenerbahçe 0-0 Samsunspor | MS | 16 Mart

Kendi işimizi kendimiz göremedik şimdi medet umuyoruz sağdan soldan.Evimizde bu gavatlara çakıp Kasımpaşa şerefsizini yenseydik rahat rahat maç izleyecektik.

Milli arada birbirlerini yemeleri için puan kaybı şart.

Uzun sure sonra topu yere indiren ucuncu bolgeye yerden oynayan bir Galatasaray izledim top sisirmeden bilincli hucum eden

Davinsonu rakip orta saha ortasına kadar çıkaran ama cok fazla gecis yemeyen bir takim izledim

Toreira eskiye dönmüş sara eskiye donmus
Baris eskiye dönmüş osimhen geldiginden beri ilk defa dogru dürüst beslendi

Hic bir mac ve rakipten korkmuyorum
Bu maç cokta umrumda degil

Ama hissiyatim gecen hafta basindan beri yazdim

Bizim mac icin 5-0 yazmistim 4 oldu
Bu macta 1-1

Hakem sıçmazsa ihtimal var. Hakeme bağlı bir fener anadolu kulübü maçı daha

120 dakkalık maçtan sonra kadronun %70 i aynı olur muhtemelen. samsun ne yapıp edip ilk yarı gol yememeli. fenerin bütün planı ilk yarı skor üzerine kurulur. maç yapmamış gibi tempolu başlamak isteyecekler. samsun ilk yarıyı kitleyebilirse, fener 2. yarı düşecektir. hakemler bi maçın içine etmeden adil olmaya çalışsalar keşke.

120 dakkalık maçtan sonra kadronun %70 i aynı olur muhtemelen. samsun ne yapıp edip ilk yarı gol yememeli. fenerin bütün planı ilk yarı skor üzerine kurulur. maç yapmamış gibi tempolu başlamak isteyecekler. samsun ilk yarıyı kitleyebilirse, fener 2. yarı düşecektir. hakemler bi maçın içine etmeden adil olmaya çalışsalar keşke.

Hakemlerin ittirmeme gibi bir ihtimali var mı sence renktaş

Asla puan kaybına izin vermezler

FNE-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Samsunun savunma kötü, her maç 30-35 orta atan bi fbyi zor savunurlar

Geri
Üst Alt