- 28 Temmuz 2019
- 46.773
- 47.906
- 3.633
Beklentimiz yok güzel sonuç alırsak hayvan gibi sevinirim ama
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Beklentin yoksa konudan uzaBeklentimiz yok güzel sonuç alırsak hayvan gibi sevinirim ama
Samsunspor hakem hatası olmazsa Puan alır rahatlıkla@Murat Durmaz tahminlerimizi bileyelim kanks yav![]()
Bu yoruma kadar ufakta olsa umudum vardı kanks yavSamsunspor hakem hatası olmazsa Puan alır rahatlıkla![]()
Okan da varBu yoruma kadar ufakta olsa umudum vardı kanks yav![]()
maç sakin sakin başlayıp , çok bariz pozisyonlar olmasına rağmen, fener aleyhine 2-3 tane karar verilirse ve bütün tribünler aynı anda hakemlere "hepiniz operasyon çocuğusunuz" diye tezehürata başlarsa geçmiş olsun. o tezerühatlardan sonra hakemler 180 derece değişiyor, her kararı şikeciler lehine veriyor. o tezehüratın etkisini çözemedim. 3 yıldır kaçırmadan şikecilerin de maçlarını izliyorum. iç sahadaki işlerin kötü gittiği bütün maçlarda senaryo aynı. tamam diyorsun bu maç mümkün değil kazanamazlar, sonra o tezehüratla beraber klasik televizyon sesi kısılıyor, hakemlerin elleri titremeye başlıyor. umarım samsun uyuta uyuta puan alır. savaşa girerse oradan çıkartmazlar. farkında değiller o kustukları nefret , dönüp dolaşıp onların içinde patlıyor. asla şampiyon olamayacaklar bu yolda devam etsinler. bütün memleketi bölmeye çalışıyor adamlar. hayır giriyorsun uefanın sitesine, listede isimleri orda duruyor. dünyanın en namussuz camialarından birini desteklemek için de sağlam omurga gerekirdi. orası ayrı mesele.Hakemlerin ittirmeme gibi bir ihtimali var mı sence renktaş
Asla puan kaybına izin vermezler
FNE-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Okan da var
Yine de kendisine hakkımız helal olurEmre 20.dk da oyundan atılırsa şaşırmam.Böyle şeyler genelde ters tepiyor.
Ciddi mifenerbahçe 1-2 samsunspor
Yarış nasıl kopuyor rtaş bu hafta puan kaybederlerse bjk ye sende puan kaybettin diyelim ayni duruma geliyor hemen geri üstelik 1 hafta sonrada fenere puan kaybettirmiş takıma deplasmana gidiyon yarış falan bitmez puan kayıbındayarışın bu hafta kopması kimsenin işine gelmez 2-1 ittirmeli fb galibiyeti geliyor
Samsunspor hakem hatası olmazsa Puan alır rahatlıkla![]()