Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
puan kaybını muhtemel görüyorumBen bu fenerden korkarım arkadaş mı demek istiyorsun
Fb'nin takılacağı az 1 Takım var Lig'de Kemal'im.Göztepe'ye takılmadılar Samsunspor'da sürekli 1 şekilde Fb'den Puan alabilen 1 TakımÖzellikle Rangers Maç'ı sonrası takılma ihtimalleri var
![]()
Geçen Fb Rangers maçının skoru tutturan uzman ağabey nerde? Ne diyor maça
Allah'a şükür ben de iyiyim.Müsait olduğun zaman özelden konuşalım..
Sen kara haberi bilmişsin. İlk maça 1-3 diyen biri wardı. Bana müjde werecek güvenilir biri lazım
Rangers ilk Maç'ta yense de yeni hocası güven vermiyo.Fb 2-0 gibi yenip Penaltılar'da da Rangers'ın turlaması güzel olur bence yav
Şu maç Efecan Karaca olabilir mi
![]()
Fenerbahçe SK - Alanyaspor, 24 Eki 2021 - Süper Lig - Maç raporu
Bu maç raporu Fenerbahçe SK ve Alanyaspor arasında 24 Eki 2021 tarihinde Süper Lig müsabakasına ait.www.transfermarkt.com.tr
Bir de 12-13 bizden kiralık Sercan sakatlanıp çıkınca Rıza Eneramo'yu oyundan çıkaramamıştı. O da gol mü ne atmıştı.
fener galibiyeti oranlar öyle gösteriyorSen kara haberi bilmişsin. İlk maça 1-3 diyen biri wardı. Bana müjde werecek güvenilir biri lazım
Artık sana Cemre değil Cemoş deriz biz kanks yavFener alamazsa vurduruyorum al o kadar söyleyeyim
ekran görüntüsü alındı. nolur nolmazFener alamazsa vurduruyorum al o kadar söyleyeyim