SL 24/25 H:28 | Fenerbahçe 0-0 Samsunspor | MS | 16 Mart

Rangers'a olabilecek en kötü şekilde elendiler, Antalya'yı iyi oyunla farklı yenip milli araya moralli girdik, Üzerine Samsun'a içeride takıldılar. Birde çok güvendikleri Beşiktaş'ın bizden puan alabileceği konusunda şüphe etmeye ve o maçı kazanacağımızı düşünmeye başladılar. Bundan daha güzel olamazdı bu süreç cidden.

İy istatistiklerine göre fenerin teklikeli 1 şutu varmış.
Kim abi bu istatistikler yapan. Özeti izliyorum adamlar özete pozisyon koymamışlar.
2 tane pozisyon var ikisi de ofsayt. eee ilk yarı şut nerede

ulannnnn disaedaydimmmm bu neeee?????? muhahahhahahahaha helal lan samsun

Jk maçı zaten bitmişti onu geçelim fakat Ads maçında bile rakibin 10 kişi kalmasıyla çözdüler maçı

GmL2e_YWEAAS6HF.webp

O forvetteki dangalagin agzina edeyim. Guzelce giden maci hareketli hale getirdi, fb'nin ekmegine yag surdu gerizekali herif.

Ilk sari kartin haksiz ama bir sekilde gormussun iste. niye gidip hakemi kolundan tutuyorsun? Mal misin?

Yabancı hakem olsa bunlar biraz mücadele eden hiçbir takımı kolay kolay yenemez.Yabancı hakem işini bizim yönetim niye istemiyor anlamıyorum.Manipülasyona açık hakem olur diye bir çekince olabilir.Yerli hakemlerden daha kötü olmaz bence.
Ah ulan ah bizim başımızdakiler yüzünden insan kafayı yer..Var geldi bunların foyası meydana çıktı.Bunların senelerdir ligten kopmamasının nedeni bu korkak şerefsiz hakemlerdir.

Bizim başımızdakilerin ısrarla net bir şekilde yabancı hakem söyleminde bulunmaması ne kadar iş bilmez ne ladar dünyadan bi haber olduklarının göstergesidir.Ulan adamlar türk hakemleri sayesinde lige tutunuyorlar.

Öyle utanmaz öyle şerefsiz bir camia ve yöneticileri varki herşey apaçık ortadayken hala yabancı hakem diyorlar.Bunların suratına tükürsen yarabbi şükür derler.

Helal olsun Samsunspor'a aslında ofansif olarak çok daha iyi olmalarını bekliyordum ama mücadele olarak ve defansta ellerinden gelen her şeyi yaptılar. Fener'in iç sahada bizim maç dışında puan kaybı olmamıştı çok güzel oldu bu sonuç, Trabzonspor'dan da benzer bir tarife beklemiyorum dersem yalan olur bakalım.
O forvetteki kazma ile iyi gelmisler buraya kadar. Gozlerim Ntcham'i aradi. Cok ihtiyac vardi ona.

Hakemler artı bunlarin alt yapi takimlari olmasa bunlar böyle olduğu hiç bir sene ilk 3 e giremez eminim
Şanı şerefi olan takımlar ile yaptıkları maçlarda sonuç ortada.

Trabzon’u da uzatmanın uzatmasında 11. Dakika da yendiler ki o maçta Trabzon’un sayılmayan golü vardı skandal.

Yoksa o maçta da nanaydılar.

Geri
Üst Alt