- 20 Haziran 2011
- 60.809
- 69.113
- 4.758
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
2.si bence dogru, hakemi oyle kolundan tutamazsin.Hakemin rezilliği çok az konuşuluyor. Bu verdiği kırmızı kabul edilemez...2 sarı kart da yanlış. Yapı diye konuşan rezillere bu kırmızı kartı sormak lazım..
İkincisini geçtim dokunuyor ona bişey demiyorum da ilk sarı kart skandal yav. Dk 3 bi de. Aynı hakem bizim Hatay da penaltımızı vermemişti.Hakemin rezilliği çok az konuşuluyor. Bu verdiği kırmızı kabul edilemez...2 sarı kart da yanlış. Yapı diye konuşan rezillere bu kırmızı kartı sormak lazım..
Adam ağzının kanadıgini gösteriyor,hakemi çekmek yok,kotu amac yok.yabanci hakem hocası bile kötü niyetli bir dokunma yok yanlış karar dedi..2.si bence dogru, hakemi oyle kolundan tutamazsin.
Ilki tamamiyle fb'ye hakem kiyagi.
Ilk sari kartta hakemi asarim, ikinci sari kartta o gerizekali futbolcuyu asarim.
Ne nöbeti kral kolay gelsinNöbetteyim yorgunluktan ölüyorum
ifb puan kaybetti dediler
Bütün yorgunluğum geçti pamuk gibiyim
İnan 2.de sari değil.İkincisini geçtim dokunuyor ona bişey demiyorum da ilk sarı kart skandal yav. Dk 3 bi de. Aynı hakem bizim Hatay da penaltımızı vermemişti.
Acil nöbeti üstatNe nöbeti kral kolay gelsin
Yav çok oluyor ligde kaçına veriliyor bunların kart ama kuraldan yakaladın onu en azından. İlk sarı kart komik bile değil. Yani herif zaten maça kırmızı çıkarmayı kafaya koyup çıkmıştı. Rays akıllılık edip aldı oyundan kartlı olanları gördü oyunu.İnan 2.de sari değil.
Bu kirmizi tamamıyla rezillik. Maçın skorunu etki edecek bir şerefsizlik yaptı..bugün bodrum maçında da kaleciye haksız kart gösterdiler fener maçında bodrum yedek kaleci ile çıkacak.inanilmaz kollanıyorlar..Yav çok oluyor ligde kaçına veriliyor bunların kart ama kuraldan yakaladın onu en azından. İlk sarı kart komik bile değil. Yani herif zaten maça kırmızı çıkarmayı kafaya koyup çıkmıştı. Rays akıllılık edip aldı oyundan kartlı olanları gördü oyunu.
Dirseği yedi bi de atıldı herif üstüne.Serefsiz hakem kirmiziyi haksiz vermis yine. Iki posizyonda sari degil. Hatta skrinyar ikinci posizyonda sari gormeliydi. Gercekten ne zorluklarla mucadele ediyoruz biz.
Bodrum da takacak bunlara. Yenilse de sıçırtacak göreceğiz.Bu kirmizi tamamıyla rezillik. Maçın skorunu etki edecek bir şerefsizlik yaptı..bugün bodrum maçında da kaleciye haksız kart gösterdiler fener maçında bodrum yedek kaleci ile çıkacak.inanilmaz kollanıyorlar..