SL 24/25 H:28 | Konyaspor 1-0 Beşiktaş | MS | 15 Mart

Tjl sanki önümüzdeki hafta sezonun en önemli maçına çıkacakmışta bu maçı bi sakatlık çıkmasın tadımız kaçmasın modunda oynuyor

Şunları bi yensek sponsorlarını kendilerine küstürcez mahvedeceğiz ama zor işte
Zor değil iyi bi planla ben o kadar zor görmüyorum.

OB ne kadar eleştirsem de bu maçları oynamayı biliyor, vakit de var iyi bi maç planı ile çıkacağımızı düşünüyorum ben çok uzak görmüyorum galibiyeti

Bjk 2. yarı çevirir maçı gibi. Zira Konya kalecisi ve defansı hiç güven vermiyor hatta Konya kaleci ve defansının gol yeme isteği> Bjk hücumcularının gol atma isteği gibi bir görüntü var. Konya hep kendini zor sokuyor.

Hatırlayın bu Melih denen fenerli velet Kenya fener maçında son dk da kale karşısında golu atmamisti

Ugurla veli bjk.kazansin istiyolar ama. Bu sekil kayiplar bizi daha motive ettigi.gibi bjkyi.dusuruyor
Hiçbir şey bilmiyorsak, sadece istatistiki açıdan bakalım.

Bjk'in üst üste 3 mağlubiyet alması sence ne kadar olası?

Bu maçı kazanmalı Bjk. Bunu yaparken de Gedson ve Rafa'dan en az birini kaybetmeli (kart cezası olarak).

Hiçbir şey bilmiyorsak, sadece istatistiki açıdan bakalım.

Bjk'in üst üste 3 mağlubiyet alması sence ne kadar olası?

Bu maçı kazanmalı Bjk. Bunu yaparken de Gedson ve Rafa'dan en az birini kaybetmeli (kart cezası olarak).
Bjk kazanmasin, gedson ve rafa kızarsın. Güntekin morarsin

Haftaya sponsorluk paraları yatar, bize karşı it gibi oynarlar

Ugurla veli bjk.kazansin istiyolar ama. Bu sekil kayiplar bizi daha motive ettigi.gibi bjkyi.dusuruyor
Bjk nin kaybetmesi bizi hiçbir şekilde motive etmez, rakibimiz değiller.

Ancak bu maçı kaybetmeleri takım ve td üstünde baskıya sebep olacağı için daha iyi olur kanaatindeyim.

marioyu çıkarmış, büyük ihtimal bizim maçta da oynatmaz. Keşke sol önde mario ile çıksa en büyük zaaflarımızdan biri olan şemistan rahat bir maç oynardı

dakikalar ilerledikçe sinirler gerilir

Paulista sakatlandı sanırım. T. Talha da bayağı kötü görüntüdeydi, onu da çıkardı.

Sarı kart sınırındaki Emirhan Topçu girdi stoper olarak.

Geri
Üst Alt