- 27 Ocak 2010
- 139.509
- 105.860
- 5.648
sdfdgdgggf
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Onlar hakemlerden yardim garantisi almistirbodrumun fikstürüne baktımda kalmaları mucize olur
1 2 maçlarını gördüm iyiden ziyade gol yememe konusunda şanslılar fredy ve stoperleri as oyuncu benim bildiğimAsları oynayınca kalırlar normalde iyiler
Çocuklukla alakası yok. Biz erayla gittik dünyanın deviyle maç yaptık koca maç 4 tane anca yedik.bodrum kalecisine kızmak cok gereksiz cocuk henuz cok genc gökhan oynasa farklımı olacakti sanki
Oğuz kendi gelmek istemedi. O dönem kadroda Zaha, Kerem, Ziyech, Barış vardı. Kadroya giremeyeceği için FB'ye imza attı.Su Oguz'da tam psikopat seri katil tipi var nasil kacirdik
26 numarali arkadas hayatinda sadece 10 mac stoper oynamis. Bu sene hic stoper oynamamis, gecen sene de TR kupasi maclarinda bir iki oynamis.Fredy bardhy ajeti yok ne hikmetse
tebrikleri kabul etmiş...
Alakası yok. Okan buruk bende fazla kanat var dediOğuz kendi gelmek istemedi. O dönem kadroda Zaha, Kerem, Ziyech, Barış vardı. Kadroya giremeyeceği için FB'ye imza attı.