SL 24/25 H:29 | Bodrum FK 2-4 Fenerbahçe | MS | 28 Mart

En umutsuz anlarimizda Galatasaraydan daha çok yüzümüzü guldurmustur fenerimiz. Daha ağır trauma olsun diye son haftaya kadar kovalatacaklar belli ki
orası öyle tabi ama bodrumun kasımpaşa yada antalyadan farkı yok yani umut beslenecek takım degil o yüzden şaşırdım

ama fikstürlerinde satın aldıklrı takımlar bitti artık

Yokya acunu falan kim tınlar.Bu mou onursuzundan herşey beklenir..
mou bir oyuncuya taktıgı zaman takar oynatmaz ben roma dönemınde de takıp ediyordum
acun ,hatırlarsan ligin ilk yarısında da mudahale etmişti irfan ve oguzu hiç oynatmıyor diye
ama maxim ve osayiyi cok kullanacagını sanmıyorum

Maçı totem olsun diye takip etmedim. Iyi ki de etmemişim. Sinirlerim bozulurmuş

Bize karşı her maç her rakip dünya savaşı gibi mücadele ediyor, bir tane böyle maçımız yok bunların sürüyle var. Resmen midem bulanıyor, bu şartlarda şampiyonluğun değeri gözümde kat kat fazlalaşıyor.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Mou kankasina maç sonu kızmış olabilir hani 7 8 atacaktik essek gibi kosturdun bizi 2.yari diye :)

2 sarı kartlı kalecileri ifb maçı öncesinden 2 maçta da sarı görüyor, üstelik 4. kartı bitmiş gitmiş 10 kişi kalmış takıma 80. dakikada zaman geçirerek. Bile isteye yani.

2. kalecileri sakatmış, 3 . kalecileri de bugün sakatlanmış. İşin komiği 4. kalecilerinin olması.

Fredy, Ajeti, Bardhi yedek başlıyor, adamların tek dayanağı. Niye çünkü 3-4 gün önce milli maça çıkmışlar.

6 maçtır gol yemeyen takım deniliyor, 40 dakikada 4 gol yiyor, ikinci yarı asları alıyor, rölantide, sakatlıksız, kartsız ts maçına ifb 3 puanla uğurlanıyor.

Hayırlı işler.

2 sarı kartlı kalecileri ifb maçı öncesinden 2 maçta da sarı görüyor, üstelik 4. kartı bitmiş gitmiş 10 kişi kalmış takıma 80. dakikada zaman geçirerek. Bile isteye yani.

2. kalecileri sakatmış, 3 . kalecileri de bugün sakatlanmış. İşin komiği 4. kalecilerinin olması.

Fredy, Ajeti, Bardhi yedek başlıyor, adamların tek dayanağı. Niye çünkü 3-4 gün önce milli maça çıkmışlar.

6 maçtır gol yemeyen takım deniliyor, 40 dakikada 4 gol yiyor, ikinci yarı asları alıyor, rölantide, sakatlıksız, kartsız ts maçına ifb 3 puanla uğurlanıyor.

Hayırlı işler.
2.kalecileride azılı fenerli gökhan akkan :)
bu maca bodrum as kadroyla bile cıksa puan alamazdı ama böyle rezillige neden gerek duyuyorlar cok komik

fenerin fikstüründe koçsporlu takımları bitti yani artık izlenebilir

Bu maç normal değil abi! Morinyonun eski yardimcisi 3 as oyuncusunu neden oynatmamis abi?! Bu maç temiz diyen var midir? Varsa ahmet, ümit, ridvan tayfasıdır

2.kalecileride azılı fenerli gökhan akkan :)
bu maca bodrum as kadroyla bile cıksa puan alamazdı ama böyle rezillige neden gerek duyuyorlar cok komik

fenerin fikstüründe koçsporlu takımları bitti yani artık izlenebilir

aksine ben bodrum'un as kadroyla çıksa ve şerefiyle topunu oynasa moralsiz ifbden puan alacağına inanıyorum

tabi bunun yaşanmayacağını da biliyordum orası ayrı

Hocası Mourinho'nun kankası başkanı Ali Koç'un kankası olan Bodrumspor'un zaten varlık gösteremeyeceği kesindi ama bu denli göstere göstere 4. kaleciyi oynatıp AS oyuncularını yedek bırakarak tüm ülkenin gözünün içine sokmalarına hiç ihtimal vermiyordum, ülkenin her köşesini arsızlar tutmuş.

aksine ben bodrum'un as kadroyla çıksa ve şerefiyle topunu oynasa moralsiz ifbden puan alacağına inanıyorum

tabi bunun yaşanmayacağını da biliyordum orası ayrı
bodrumun son birkaç maçını izledim bakma gol yemedıklerıne şansta yanlarındaydı ve rakipleride genelde eksık kaldı :)
fener hertürlü kazanırdı ama böyle köy takımı için bu tarz rezilliklerle kendilerini rezil ediyorlar
ama biryandan böyle daha iyi oluyor ciddi satın alınmayan takım çıkınca deliriyorlar sinirden

Bir Sivas bir Başak kaldı bunların paf takımları. Sivas'ın küme durumu var Başak'ta Çağdaş'ı kovarsa tamamdır.

Geri
Üst Alt