SL 24/25 H:29 | Bodrum FK 2-4 Fenerbahçe | MS | 28 Mart

Fb'ye karşı Fb'li kaleci>Galatasaray altyapılı kaleci.
Kimin olduğuna bağlı gokhan denilen herif en az volkan kadar fanatik fb li fener maçlarında 4ten az gol yemisligi yok ve yediği golleri gören birisi kale boş olsa daha iyi der yarın oynasaydi eğer min 4 tane rezil el cekerdi

Kimin olduğuna bağlı gokhan denilen herif en az volkan kadar fanatik fb li fener maçlarında 4ten az gol yemisligi yok ve yediği golleri gören birisi kale boş olsa daha iyi der yarın oynasaydi eğer min 4 tane rezil el cekerdi
Doğru Gökhan ayrı bir vaka.

Kalede 18 yaşında bir eleman varmış onun oynama ihtimalinden bahsediyorlar

BODRUM BODRUM... 0-5

Fenerbahçe taraftarına baharı erken yaşattı, Jose Mourinho'nun askerleri şampiyonluk inancını gösterişli bir skorla tazeledi.

Bunlara oynayanlar fenere karsi özel kaleci oynatiyorlar. Bunu gündem yapacak yönetim nerde

0-4 Fener alır. fb sadece beşiktaş maçında puan kaybeder.

ilk maçını da bok gibi oynamıslardı fb bunlara karsı. salak diego olmasa sabaha kadar oynasalar 3 puan alamazlardı. 7 maçtır gol bile yememeleri milli aradan dönüş, stadın atmosferinin bok gibi olması derken bugün ümidim var.
maç 2-0 ken dk 80 de süre geçirtmekten sarı yiyip cezalı duruma düşmese diego çok yüksekti puan kaybı bence. kim oynayacak bilmiyorum ama kova akkan oynarsa fb rahat geçebilir maçı.

son dk direği olmasa bizde puan bırakıyorduk burada. ziyech salakosunun boş kaleye atamadığı maç.

Bunlara oynayanlar fenere karsi özel kaleci oynatiyorlar. Bunu gündem yapacak yönetim nerde
Sen bir de haftaya oynanacak Fb-Ts maçını gör.

Uğurcan 3 sarı kart ile sınırda. Bu hafta Ts-Göztepe maçında sarı gösterip, onu da haftaya cezalı duruma düşürecekler büyük ihtimalle.

Bu sene neredeyse 3 maçından biri böyle oldu Fener'in. Rakının as kalecileri, çeşitli sebeplerle oynayamadı Fb'e karşı.

Ali Naci Küçük: "Fenerbahçe maçı öncesinde Bodrum FK’nın kalesinde ‘kriz’ bitmiyor(!)

Diego Sousa, rakip 10 kişi ve takımı 2-0 önde iken vakit geçirerek gördüğü sarı kartla cezalı duruma düştü. Bodrum kümede kalırsa o sarının payı çok büyük olacak!

2. kaleci Gökhan Akkan halen sakatlığını atlatamadı ve durumu belirsiz. Her Fenerbahçe maçı öncesi aynı nakarat!

3. kaleci Kerem Yusuf’un omzu çıktı…Geçmiş olsun.

Gökhan oynamaz ise bugün kaleyi Süper Lig’de hiç tecrübesi olmayan 18 yaşındaki Rüzgar Mehmet Adıyaman koruyacak…

Örnek; Eyüp kalecisi Berke aynı durum ve koşullarda sarı kart görüp cezalı duruma düşse Fenerbahçe neler söylerdi?"

Sallıyor mu bilmiyorum da 3. kaleci de olmayacaksa umutlar tükendi. Bodrum puan alamaz maalesef. Bu nasıl saçmalık 3 kaleci de yok.

Ali Naci Küçük: "Fenerbahçe maçı öncesinde Bodrum FK’nın kalesinde ‘kriz’ bitmiyor(!)

Diego Sousa, rakip 10 kişi ve takımı 2-0 önde iken vakit geçirerek gördüğü sarı kartla cezalı duruma düştü. Bodrum kümede kalırsa o sarının payı çok büyük olacak!

2. kaleci Gökhan Akkan halen sakatlığını atlatamadı ve durumu belirsiz. Her Fenerbahçe maçı öncesi aynı nakarat!

3. kaleci Kerem Yusuf’un omzu çıktı…Geçmiş olsun.

Gökhan oynamaz ise bugün kaleyi Süper Lig’de hiç tecrübesi olmayan 18 yaşındaki Rüzgar Mehmet Adıyaman koruyacak…

Örnek; Eyüp kalecisi Berke aynı durum ve koşullarda sarı kart görüp cezalı duruma düşse Fenerbahçe neler söylerdi?"

Sallıyor mu bilmiyorum da 3. kaleci de olmayacaksa umutlar tükendi. Bodrum puan alamaz maalesef. Bu nasıl saçmalık 3 kaleci de yok.
O kadar umrumda değil ki bu haberler. Kalede prime Neuer bile olsa FB bu maçı kazanır o başkanları ve bu TFF ile.

Ali Naci gibi kaleci gokhanin ne olduğunu bilmeyenler kayıp olarak görüyorlar

Geri
Üst Alt