SL 24/25 H:29 | Bodrum FK 2-4 Fenerbahçe | MS | 28 Mart

Rize maçında rahatlattılar bunları tabi.

Yeteri kadar kamuoyu baskısı oluşturmadık,al gülüm ver gülüm maçı olacak..bodrumun başkanı Ali koc gibi aziz yıldırım gibi fanatik fenerli..fener atamasa bodrum kendi kalesine atar yine bu maçı verirler..

Bunlar her hafta bu sekilde oynuyor (satilmis rakipler kolaylik sagliyor) ama bazen okadar beceriksizlerki puan kaybediyorlar iste. Hic umudum olmasada insallah bir sekilde bir mucize olurda takilirlar

As oyuncular yedek. Kaleci alt yapidan oh ulan ne güzel memleket ha. Sunu ortaya dökecek laf söyleyecek yönetim yokki.

Bunlar her hafta bu sekilde oynuyor (satilmis rakipler kolaylik sagliyor) ama bazen okadar beceriksizlerki puan kaybediyorlar iste. Hic umudum olmasada insallah bir sekilde bir mucize olurda takilirlar
Fiksturlerinde bundan başka paf takımları kalmadı, bodrumda yatarsa yatsın küme düşmesi en iyi sonuc olacak

Yeteri kadar kamuoyu baskısı oluşturmadık,al gülüm ver gülüm maçı olacak..bodrumun başkanı Ali koc gibi aziz yıldırım gibi fanatik fenerli..fener atamasa bodrum kendi kalesine atar yine bu maçı verirler..
Bu maçın kamuoyu baskısına ihtiyacı yok. Bu maçta hatır şikesi olacağını sağır sultan biliyor.

En Nesyri ve Talisca için moral gecesi geçelim bu maçı, Peş peşe gelecek 3 tane derbi işi netleştirecek ; Bjk-Gs, Fb-Gs, Fb-Ts

En Nesyri ve Talisca için moral gecesi geçelim bu maçı, Peş peşe gelecek 3 tane derbi işi netleştirecek ; Bjk-Gs, Fb-Gs, Fb-Ts
Yalnız bodrum gibi yandaş takıma rağmen gol yer gibi fener derbilerde ise kupa maçı elensek bile bizi çok etkileyeceğini sanmam yeterki 8jk derbisinde yenilgi olmasin

Bodrumun fikstür de kol gibi %90 düşerler gerçi bunlar gidecek hurma şerefsizinin karagümrüğü gelecek. Şikeci şerefsizlerin metresleri tükenmiyor

Bir tek şu puşkaş denen eleman yapar bişeyler yaparsa

Geri
Üst Alt