SL 24/25 H:3 | Rizespor 0-5 Fenerbahçe | MS | 25 Ağustos

Mehmet Mehmetoglu

Mehmetoğulları Etliekmek
Yönetici
Süper Moderatör
1723936811335.png

1724000975072.png 1723936824751.png 1723936836705.png

1723937024147.png

Trendyol Süper Lig 2024/25 Sezonu 3. Hafta
Rizespor - Fenerbahçe
Çaykur Didi Stadyumu
25 Ağustos 2024 Pazar
21:45

rize ligin en iyi takımlarından biri şu ana dek izlediğim. zaten 500 senedir kaybediyorlar fenere zamanı geldi.

2-0

Rize domalmasa net puan alir

Ama domalacaklar her zaman oldugu gibi

rize ligin en iyi takımlarından biri şu ana dek izlediğim. zaten 500 senedir kaybediyorlar fenere zamanı geldi.

2-0
en son 2018'de bir eylül akşamı sadece ilk yarıda 3lemişlerdi fb'yi.

belgrad'ta idim. skadarlija'da dva jelena'dayım. bir yandan telden maçı kesiyorum. vedat muric falan rize'de o zaman. tahmin et rize'nin hocası kim? :d

tam 6 yıl olmuş. o maçtan beri sanırım sürekli kazanıyor orada fb. bakalım bu sefer de yatacak mı rize?

Rize ligin gercekten iyi takimi ama oyle bir yonetimi varki 3-0 one gecse 3-5 biter mac

Bu gokhan denen kaleci musvvedesi kesin hatali gol yer tek sansi rizenin belki morunhio bir gariplik yaparda maci kaybedeler

en son 2018'de bir eylül akşamı sadece ilk yarıda 3lemişlerdi fb'yi.

belgrad'ta idim. skadarlija'da dva jelena'dayım. bir yandan telden maçı kesiyorum. vedat muric falan rize'de o zaman. tahmin et rize'nin hocası kim? :d

tam 6 yıl olmuş. o maçtan beri sanırım sürekli kazanıyor orada fb. bakalım bu sefer de yatacak mı rize?

o maçı ben de net hatırlıyorum tarumar etmişlerdi kanaryamı. okan hoca rize'de o sezonun sonunda bizi de patlatıyordu neredeyse. ilk maçta da 2-0dan gelip 2-2 bitirmişti.

Rize müthiş başladı lige. Kalede tarık gibiler oynamadığı sürece yine puan kaybı gelecektir ve bu kayıp kendi içlerinde kaosu da getirecek.

puan isteyen takım fener'i bu halde fredsiz de yakalamışken büyük futbol şansı dışında mağlup olmaz. ha kaybetmek isteyen zaten kaybeder ona yapacak bişey yok. rize geçen yıl fener'i iyi zorlamıştı ismail hamleleriyle almıştı yağmurlu havada maçı. gene öyle olursa bilmem ama geçen yıla göre en azından kafa vurabilen stoperleri var gibi duruyo alikulow'la, kolay olmamalı fener adına da.

şu maçta net olarak kaleciden şüpheliyim. geçen sene gökhan akkan tam maça çıkacakken istiklal marşında sakatlandı yerine tarık geçti. tarık da üzerine gelen topları 6 pasın önüne iteliyordu gol olsun diye :d

Fener puan kaybeder muhabbeti dönüyor. İzmir'de az önce oynanan tiyatroyu hemen unutmayalım. Rakip her zaman hakemlere rağmen puan alamaz. Daha geçen sezon ittirerek son ana kadar şampiyonluk kovaladılar. Bu sene de herhangi birşey değişmeyeceğini fragmanlarda seyrettik.

Geri
Üst Alt