SL 24/25 H:3 | Rizespor 0-5 Fenerbahçe | MS | 25 Ağustos

d.şehirliler için heyecandan maç saati gelmez artık
içleri heyecandan kıpır kıpırdır

İzmir'de yaşanan olaylardan sonra bu durumu kullanıp mağduriyet edebiyatı ile takımı hırslandıracaklardır. Rize'de kazanırlarsa bunun ekmeğini yerler. Ama kaybederlerse işte o zaman sancılı dönem başlar. Ama her zamanki gibi bu hakem çetesi ile avantaj yanlarında.

vakti olan rizenin 2 maçının özetini izlesin, bu rizenin fbden net puan alması lazım hatta direk galibiyet ama başka işler olursa bilemem

Cok saçma bir şekilde kendi takimimiz muhteşem top oynamış gibi 2. haftadan şu herifler odaklanmamız beni aşırı rahatsız ediyor.

Bern maçı da Adana maçı da bizim için çok büyük tehlike

Takıma odaklanın gerisi boş

Acilen Yabancı VAR ne yapılsın edilsin getirilsin. Yabancı Var olsa bu fenr ligi en iyi ihtimal 4. Bitirir. Ama bu Eyyamcı Varlarla şampiyon bile olur.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kardeş kulüpleri yatar bunlara gol şov yaparlar. Ali de Mou da kredi kazanır. Rize 0-5 Fb

Palut efendinin ne mal olduğunu geçen sezon gördük. Normalde zor deplasman ama ittir kaktır kazanacaktır şerefsizler.

Rize iyi takım

beraberlik güzel olur
rize alırsa şahane olur

he altlarına yatacağız başkan seviyesinde anlaşmalıysa geçiniz.

Beraberlik bekliyorum
aynı fikirde olduğumuz bir durum sonunda oldu.

@Emre Zeytinli bunun şerefine herkese maç çerezi ikram etmen lazım.

Rize bu sezon "ben ilk 5 hedefindeyim" diyecekse (çünkü anadolu kulüpleri gene vasatın altında) evinde bu tür maçlarda kasmak zorunda

rize önde falan götürsede gene bi sahte ali koç hareketleri izlesek maçta.

İY 1-0
MS: 1-4
Maç sonrası Rizespor başkanı: Fenerbahçe’ye hayran kaldık

şimdiden fenere yarayacak hakem kararı gözümün önünde ama

rizede kornerlerde falan iyi koşu yapıp öküz gibi zıplayıp kafa akan bir herif var.

ona yapılacak penaltı verilmeycektir %100

20 maç
17 galibiyet
1 maglubiyet
2 beraberlik

Fb nin bir diğer havaya girme maçı. Her sene 12 puanları garanti.

Geri
Üst Alt