SL 24/25 H:3 | Rizespor 0-5 Fenerbahçe | MS | 25 Ağustos

Oha müthiş kurtarış gokhandan, kaleyi bulan kafayı yemedi

Bu iş 1 kere olur 2 kere olur her sene düzenli olarak aynı iş oluyorsa birileri parasını katlayıp aklıyordur.

Ali Naci Küçük : " Rizesporun kalecisi Gökhan Akkan , *Okan hocanın çok istediği* bir yerli kaleci" tiviti atmadı mı daha ???

Fener ile ilgili kendileri açısından iyi olan, sahada herkes hareketli koşuyor kimse topu 2-3 kere durtmuyor oyun akıyor, aklınıza şimdi nelsson Muslera apo ekibini getirin

Bu gece morinho fakan konuşulmaz Gökhan konuşulur, balrolde gökhan var. Fb geçen seneden kötü bu arada.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bizim böyle bir takimimiz var mi? Yani fblileein bunlae kesin GS'ye yatar dedigi? Gerci onlara gore bizim her galibiyetimiz haksiz 😅

Şu maçtan bir umudu olan var mıydı? Her sene aynı.

Alenen şike yapılıyor ve bir tane savcı buna müdahale etmiyor. Sürekli aynı şey. Bıktım artık bu pislik şikeci camiadan. Topunun abv.

Yazıklar olsun. Gökhan ve palut. Sizinde abv.

Fener maçında bile okan buruk savunmaya gelmiş. Ne alaka kim okan buruktan bahs etti? Yada neden böyle birşey olsun?
Ben okan i savunmuyorum ben bir bakış açısı var sırf beğenmemek ve argo üzerine alaya alma üzerine kurulu ona karşıyım. Okana değil sadece bu yaklaşımlar ve bunlar taraftar değil zaten . Ronaldoya penaldo diyen zeka mesela ne desen boş 🙂🙂

Geri
Üst Alt