- 23 Aralık 2008
- 60.029
- 57.563
- 4.933
reis sende farkındasın şike döndüğüne ama göz yumuyorsun.Daha dakika 70, ben bir 100 euro basayim Fenerin iki golune daha.
benim yoklama konumu kapatırken ki agresifliğini fenerbahçede göremiyoruz nedenseee
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
reis sende farkındasın şike döndüğüne ama göz yumuyorsun.Daha dakika 70, ben bir 100 euro basayim Fenerin iki golune daha.
Yav sıktın sen de iyice ha. Ne alaka şimdi.Fb seviciler pusuda okan konuyla alakasız ama alaka kuracaklar şimdi
Bir can varbu rizedeki herkes fenerli mi? kimse mi müdahale etmez şehirde?
Riskli iş dün dediğime bassaydın 500 bin euro sahibi olurdun. Bu maçlar kaçmaz yav.Daha dakika 70, ben bir 100 euro basayim Fenerin iki golune daha.
3 de kapattık 2 tane daha yemiş karpuzcu
Ben okan i savunmuyorum ben bir bakış açısı var sırf beğenmemek ve argo üzerine alaya alma üzerine kurulu ona karşıyım. Okana değil sadece bu yaklaşımlar ve bunlar taraftar değil zaten . Ronaldoya penaldo diyen zeka mesela ne desen boşFener maçında bile okan buruk savunmaya gelmiş. Ne alaka kim okan buruktan bahs etti? Yada neden böyle birşey olsun?