SL 24/25 H:3 | Rizespor 0-5 Fenerbahçe | MS | 25 Ağustos

sadece aşk yok
parada var
Piyasa kaçtan dönüyor acaba.. adam lider olmak icin 4-0 gerekiyor diye garantilemeye 5 parası odediyse güzel para kaldırmıştır. Eskiden murat124 verirlerdi, bı ara mini Cooper oldu, şimdi Ford veriyorlardır tahminim. Gökhan şimdiye filo kurmuştur, bizim sixte rakip çıkabilir

Fbliler mourinhoya küfrediyormuş ya oda bişey mi biz iki yıldır şampiyon yapan okana neler diyoruz :)

Bak renktaşım sorun ne bilmiyorum ama fb iyi oynuyorsa ve kadrosu iyiyse tersini söyleyecek kadar enayileşmenin anlamı yok.

Burası antu değil adamlar iyi top oynuyor rize kalecisi şu bu evet ama kadroları yavaştan oturuyor ve çok tehlikeli bir takım olma yolundalar

Ayrıca ben kendimi niye kandırayım ya daha iki hafta evvel takımım tinercilerden 5 yemiş kupa vermişiz üstüne isviçre takımına elenip cl den saf dışı olmak üzereyiz
Dostum o kaleci performansı olmasa fb 3 puani nah alırdı. Gol atamadikca açık vermeye başlayacaklardı. Olay şundan ibaret. İyi oynayan takım geçen seneki isolu fbydi. Rakip ceza sahasına 60-70 kere gidiyordu. 20 kere girip 5 gol atmiyordu

Piyasa kaçtan dönüyor acaba.. adam lider olmak icin 4-0 gerekiyor diye garantilemeye 5 parası odediyse güzel para kaldırmıştır. Eskiden murat124 verirlerdi, bı ara mini Cooper oldu, şimdi Ford veriyorlardır tahminim. Gökhan şimdiye filo kurmuştur, bizim sixte rakip çıkabilir

artık bu işin raconu rezidans muratcığım

vallah istediğinizi düşünebilirsiniz. gerçek ortada. fb geçen seneden çok geride. tabiki toparlayabilirler, daha iyi oynayabilirler ama şu an için gerçeklik bu.

Adamın 2012de inşallah kazanırız diye tweet'i vae fener için😄 aşık adam
Fener için olduğunu düşünmüyorum yav öyle olsa 50 kere önümüze çıkardı bu olay. Fenerle de bir şekilde yolları birleşirdi.

Ha bu şekilde daha çok kazanıyor olabilir orası ayrı elbette de fener kendine çalşan kim varsa en yakın sürede takıma katan bir kulüp. O kadar yetenek fukarası herif bunlara gelip gitti ki kaleci aradıklarında bunu bir şekilde alırlardı.

Bu daha çok parayı seviyor gibi.

Adam zaten fanatik fenerli
Gelmiş 30 yaşına
Sözleşmeyi 1 yıllık vermişler para alıyor mu o bile belli değil
Alır kupırını çekilir kenara
Seyirci yuhluyormuş falan umrunda da olmaz yani

fb'in pozisyonu demiyorum bak, "alelade atağı" bile yokken, 30 m'den bacak arası gol yedi kaleci.
1-0.

hele ki ikinci gol apaçık bir komedi.

birden 0-2 öne geçiyorsunuz böylesi zor bir deplasmanda.

kaleci yine yetinmedi ve fb 13 dakikada toplam 4 gol buldu lan.

bu maçın neyini yorumlayacağız?

basbayağı rize kalecisinin berbat performansı sebebiyle aldılar işte maçı.

Geri
Üst Alt