Eray Emeklier
Büyük Kaptan
- 16 Ağustos 2015
- 21.302
- 22.484
- 1.698
Edit: toplam 8 sezonda 42 gol yemiş. Senin ben gelmişini geçmişini hoplatayım ahlaksız Gökhanİssizlik yapıp açıp bakicam Total kaç yemis bu it oğlu it
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Edit: toplam 8 sezonda 42 gol yemiş. Senin ben gelmişini geçmişini hoplatayım ahlaksız Gökhanİssizlik yapıp açıp bakicam Total kaç yemis bu it oğlu it
Piyasa kaçtan dönüyor acaba.. adam lider olmak icin 4-0 gerekiyor diye garantilemeye 5 parası odediyse güzel para kaldırmıştır. Eskiden murat124 verirlerdi, bı ara mini Cooper oldu, şimdi Ford veriyorlardır tahminim. Gökhan şimdiye filo kurmuştur, bizim sixte rakip çıkabilirsadece aşk yok
parada var
Fb açıklama yapmış, bize karşı operasyon mu var diye38 gol yemiş fbden toplam
20si son 4 maçda
fbden en çok gol yiyen kaleci rekoru bjna ait
Dostum o kaleci performansı olmasa fb 3 puani nah alırdı. Gol atamadikca açık vermeye başlayacaklardı. Olay şundan ibaret. İyi oynayan takım geçen seneki isolu fbydi. Rakip ceza sahasına 60-70 kere gidiyordu. 20 kere girip 5 gol atmiyorduFbliler mourinhoya küfrediyormuş ya oda bişey mi biz iki yıldır şampiyon yapan okana neler diyoruz
Bak renktaşım sorun ne bilmiyorum ama fb iyi oynuyorsa ve kadrosu iyiyse tersini söyleyecek kadar enayileşmenin anlamı yok.
Burası antu değil adamlar iyi top oynuyor rize kalecisi şu bu evet ama kadroları yavaştan oturuyor ve çok tehlikeli bir takım olma yolundalar
Ayrıca ben kendimi niye kandırayım ya daha iki hafta evvel takımım tinercilerden 5 yemiş kupa vermişiz üstüne isviçre takımına elenip cl den saf dışı olmak üzereyiz
Piyasa kaçtan dönüyor acaba.. adam lider olmak icin 4-0 gerekiyor diye garantilemeye 5 parası odediyse güzel para kaldırmıştır. Eskiden murat124 verirlerdi, bı ara mini Cooper oldu, şimdi Ford veriyorlardır tahminim. Gökhan şimdiye filo kurmuştur, bizim sixte rakip çıkabilir
Eminim böyle bir şey vardır.Herhalde ücrette anlaşamadılar ondan sakatım dedi geçen yıl, ben bugün onu anladım.
Fener için olduğunu düşünmüyorum yav öyle olsa 50 kere önümüze çıkardı bu olay. Fenerle de bir şekilde yolları birleşirdi.Adamın 2012de inşallah kazanırız diye tweet'i vae fener içinaşık adam
Hataygole kadar izledim
ilk 20 dakika
bırak fbnin iyi oyununu 3 pas yapamadılar
kendi sahalarını geçemediler
gökhan baktı ulan rezidans gidiyor
umurunda olmadı kim ne der siye gelen ilk topu yedi
Bu 3u düşse ulan alttan gider Karagümrük falan gelir yine bir yolunu bulurlar. Lig bataklığın içinde çırpınıyorHatay
Pasa
Rize
Bu maclarini takip etmek sacmalik bunlarin
Biz top oynamıyoz zaten bunlarda bir halt oynamıyor. Her topu içeri alan bir kaleci izledikFb iyi oynuyor kardeşim bizden fersah fersah daha iyi top oynuyorlar
Rize,Hatay,ordu bı kaç şehir var böyle Hatay'da 100 insan tanidiysam valla en az 90'ı fenerliydi.Sen %10luk dilime denk gelmişsin. Kanları sarı laci akar bunların
Hatay
Pasa
Rize
Bu maclarini takip etmek sacmalik bunlarin