SL 24/25 H:30 | Fenerbahçe 4-1 Trabzonspor | MS | 6 Nisan

Visca, Sikan ve Nwakaeme ikinci yarı maç bitmediyse sahaya atılır.

Fenerbahçe XI: Livakovic, Osayi, Skriniar, Djiku, Mert Müldür, Amrabat, Fred, Tadic, Szymanski, Saint-Maximin, Dzeko.

Trabzonspor XI: Uğurcan, Malheiro, Savic, Okay, Arif, Mendy, Lundstram, Draguş, Zubkov, Mustafa Eskihellaç, Banza.

En zayıf halka Arif oduğu için üzerine oynarlar.

TS koşabilirse yorar bu FB'yi puan alabilir.

Bence en garip şey 3 saat önceden kadroyu kim sızdırdı, bizde fenerli çok ama ts de ilginç gercekten

Bu ligde cıvık cıvık 3 stoperli sistemle oynanmaz. 4-2-3-1 / 4-3-3 / yerine göre 4-4-2 oynanmalıdır

Maximen le Osayi nin denkleme dahil edilmesi iyi olmadı

Fatih hocalara guvenimiz tamdir.

Fatih Tekke: "Taktiksel planlarımız var. Baskıda daha hızlı oyuncularla birlikte top bizdeyken bazı planlarımız var. İsimden bağımsız olarak herkes maça hazır. Fenerbahçe 15 maçtır oynamadığı 4'lü formasyonla sahada. Beklemiyorduk ama buna da çalıştık. Umarım güzel maç olur. Hak edenin kazandığı maç olur." (beIN Sports)

Sakin konuştu. Açıklamalarından da anlaşılacağı gibi dörtlü savunma herkese sürpriz oldu.

FB topçular da ne oynayacağını bilemeyecek gibi görünüyor uzun zamandır bu sisteme aşina değiller.

TS beraberlik çıkarırsa şaşırmam. Bi umutlandım ama Mehmet Türkmen en büyük faktör olacak sonucun belirlenmesinde.

Fatih Tekke: "Taktiksel planlarımız var. Baskıda daha hızlı oyuncularla birlikte top bizdeyken bazı planlarımız var. İsimden bağımsız olarak herkes maça hazır. Fenerbahçe 15 maçtır oynamadığı 4'lü formasyonla sahada. Beklemiyorduk ama buna da çalıştık. Umarım güzel maç olur. Hak edenin kazandığı maç olur." (beIN Sports)

Sakin konuştu. Açıklamalarından da anlaşılacağı gibi dörtlü savunma herkese sürpriz oldu.

FB topçular da ne oynayacağını bilemeyecek gibi görünüyor uzun zamandır bu sisteme aşina değiller.

TS beraberlik çıkarırsa şaşırmam. Bi umutlandım ama Mehmet Türkmen en büyük faktör olacak sonucun belirlenmesinde.
fb bizim macta pas bile yapamadı korkudan

ts bunları yener

fener bizim maçta çok kötü bir futbol oynadı, aynı şekilde oynarlarsa trabzon puan alabilir

En çok Kostic' in olmamasına şaşırdım. FB kadrosunda yakın muadili olmayan tek adam belki de.

Acikcasi hic bisey beklemiyorum bu mactan. 2-0 falan kazanir fb 3’e duser puan farki.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt