- 23 Aralık 2008
- 65.496
- 63.473
- 5.103
Ülkenin tekrar futbol konuşmasi icin bol olayli gececegini dusunuyorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Zaten fenerin looserligine kaldikEn az 2 maçta daha puan kaybedecekler relax
Üstüne gelen topu yemesin yeterli. BunLara kaleciler ekstra asist yapiyorMaçın sonucu tamamen Uğurcan'ın performansına bağlı bence.
Timsah yürüyüşü maçı ilk akla gelen,geçen sezonda da Fb'nin tek yenilgisi Ts'ye karşı idiTs’nin lazım olduğunda hiç puan aldığını hatırlamıyorum
Tsden haberim yok ahbap ama Tekke doğru formülü bulacaktırtrabzonda eksikler kim @GSCGrok @Uğur İz
0-5 bitecek mac hakemle 2-3 bitmiştiTimsah yürüyüşü maçı ilk akla gelen,geçen sezonda da Fb'nin tek yenilgisi Ts'ye karşı idi
TS puan alsın da Samsun'u yenemezsen yeneme yavHakem FB'nin 12. adamı olmadı diyelim -imkanız ama neyse-
TS , FB'ye kaybetmezse sen gidip Samsunspor'u yenebilecek misin?
At Osimhen'e dışında 5 aydır başka bir bok yapmayan takım böyle bir avantajı tepmez dedirtemiyor.
Okan B. sağolsun takımda mahvetmediği adam bırakmadı, oyun dışında da bireysel olarak öldü herkes.
TS puan alsın da Samsun'u yenemezsen yeneme yav
Her sezon istediğimiz gibi mükemmel gitmiyor maalesefHerhalde öyle de, takım top oynamayınca böyle hesaplar beni sinirlendiriyor, o kadar avantajımız varken her hafta FB daha da puan kaybetsin diye medet umuyoruz çünkü oyunumuz ışık vermiyor.