SL 24/25 H:30 | Fenerbahçe 4-1 Trabzonspor | MS | 6 Nisan

Maximen oynamazsa trabzon puan alir.tabi adil bir hakem olursa.

Sıra sende hamsiciğim. Üzmeyin bizi.

Puan kaybı beklenen hiçbir maçta kaybetmiyorlar maalesef.Kaybederlerse bir tek Sivas maçında puan kaybederler bence.Önemli olan bizim ne yapacağımız.
sen hangi maçlarda beklenti içine girdin bilmiyorum ama, 7 tane arkabahçeleri dışında, ligin ilk 5-6 takımına karşı sanırım henüz galibiyetleri dahi yok :d

Fred yok bir sevindirici haber daha geldi

sen hangi maçlarda beklenti içine girdin bilmiyorum ama, 7 tane arkabahçeleri dışında, ligin ilk 5-6 takımına karşı sanırım henüz galibiyetleri dahi yok :d
Ligin sonları için diyorum.Her sene bu tarz beklenti içine girdiğimiz bütün maçları ittirmeyle bile olsa alıyorlar.

Ligin sonları için diyorum.Her sene bu tarz beklenti içine girdiğimiz bütün maçları ittirmeyle bile olsa alıyorlar.
ittirme illaki olacaktır. katılıyorum.

ancak fb'in arkabahçe fikstürü bitti. ilk samsun maçında patladılar. hem de maçı %150 fb lehine yöneten bir hakeme rağmen.

bu demek değil ki illaki puan kaybederler, yanlış anlama. ancak ts, bjk, sivas D, antep D, eyüp, (güçleri yeter-yetmez) ama ahlaklı bir şekilde oynayacaklardır.

mesela başakşehir yukarıdaki takımların çoğundan daha derli toplu bir takım olmasına rağmen, onu yazmıyorum mesela beklenti duyduğum takımlar içerisinde.

Fatih teke otursun bizim ve Samsunspor’un maçlarını izlesin zaten feneri ablukaya almak çok kolay biraz direnç gösterip sinmezsen fenere karşı kaybetmezsin

Geri
Üst Alt