- 18 Kasım 2010
- 24.102
- 844
- 2.113
Akıllı oyna ts puanı kap
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu sefer işi çok sıkı tutmuşlar mehmet türkemni vermişler
Valla dün fanatik fblilerin arasında izledim maçı onlar da hakem hakem diye kudurdular. Onlara da söyledim bence maçın önüne geçebilecek bir karar vermedi hakem. Maçın stresine göre iyi yönetti bile diyebilirim. Yalnız ofsayt çizgisi harbiden baydı artık ya. Top ayaktan çıkmış mi çıkmamış belli değil 5cm geride diye ofsayt vermiyorsun bana makul gelmiyor. Var Avar yarı otomatik futbolu geriye götürdühakem işi elbette ki önemli fakat dün de gördüğümüz üzere, rakibinden fersah fersah iyi oynarsan, var'dan 50 cm ofsaytı da yeseler, net penaltını da vermeseler yine küsküleyip geliyorsun.
tekke hoca sağa sola bakmayarak, fb'in glascow ve gs ile kköy'de oynadığı maçları hatmetmeli. fb'in çöküşünün şifresi bu maçlarda zira.
Oynuyor yaBu ne lan FB bu kadar favori mi ki 1,24 oran vermiş iddia.
TS-Bodrumspor maçında kırmızı gören topçular bu maç oynayamıyor mu?
Maç şunu eze baskani arıyordu.Fatih Tekke'nin Kadıköy'de puan aldığı 3 maçta Galatasaray şampiyonlukları için çok kritikti hele o Erciyes maçını unutamıyorum 4. yıldız sezonuydu. Gökhan Değirmenci inanılmaz bir maç çıkartmıştı ve Erciyes çok dirençli oynamıştı. Keza 2 sene önce bizim Karagümrüğe puan kaybettiğimiz hafta herkes Fener İstanbulspor'a fark atar diye beklerken Fatih Tekke çok iyi bir planla puanı almıştı, Eze'yi unutmamak lazım tabi müthiş bir goldü son yıllarda en sevindiğim gollerden. Geçen sezonda Alanya ile çok sağlam bir oyunla galibiyeti kaçırmıştı Fatih Tekke, Fener'in ilk golü çok basit bir penaltıyla gelmişti ve Alanya oyundan düşmüştü ama sonrasında son 20 dakikada çok iyi şekilde toparlamışlardı. Darısı Trabzonspor'la Kadıköy'de puan almasına diyelim bence doğru oyun ve iyi bir Uğurcan-Banza performansıyla oldukça mümkün.