SL 24/25 H:30 | Fenerbahçe 4-1 Trabzonspor | MS | 6 Nisan

fenerin maçlarını izlemek yerine kendi işimize bakacağız. Beni fener degil bizim oynadığımız kötü futbol korkutuyor.

O kadar da değil yaw.

Samsunu atlatırsak dengeye geliyor biraz o kadar. Asla bizimkinden zor değil. Son 2 maçları garanti 1 kere
Konya maçının garanti olup olmamasını şartlar belirler. Konya topçuları, yönetimi, teknik heyeti ofsayt kimseler değil. İlk maçtan ötürü sinirli de olacaklardır. Ligde kalmayı garantilemiş olsalar dahi yatmazlar. Fb'ye yatacak tek takım kaldı o da Hatay. Onun dışında bütün Fb maçlarından ekmek çıkabilir

Malca bir penaltının 2. Yarının hemen başında rakibe getirdiği moral ile olay çözüldü.

Bizim fikstür bence daha zor. Ts,samsun,göztepe deplasmanları var. Bizim takım zaten bize işkence çektirmeden hiçbirzaman şampiyon olmamıştır, işimizi zora sokmaya alıştık artık da inşallah şampiyon oluruz bu sefer de gerisi önemli değil

Penslti sonrasi
Mendy ve Lundstram 2,3 ve 4 goller hepsi bireysel hata top kaybı
Oyun dönmeden maç dondu
Seken toplarda Taliscaya yakın kimse yok
Enteresan maç oldu, kendi önümüze bakacaz

Bizim fikstür bence daha zor. Ts,samsun,göztepe deplasmanları var. Bizim takım zaten bize işkence çektirmeden hiçbirzaman şampiyon olmamıştır, işimizi zora sokmaya alıştık artık da inşallah şampiyon oluruz bu sefer de.
Kasimpasa hataya belesten 6 puan verdik
Çok rahat şampiyonduk. Şimdi ikinacaz. Zaten kolay olamiyoz

Bu maç kokuyor

Skor 4 olunca hortlamış bazı hesaplar. Ama ne hikmetse devre arası hiç yorumları bile yoktu. Sonra ben demiştim falan filan he he tabi yav sen demistin rüzgar nereye esse oraya konuş
Sen ne güzel banlıyken fark 8 olmuştu. Af çıktı hala millete sataşıyon. Berkay yenge hatrına yapma bari. Konuş konuş erittin 3'e kadar

fenerin ilk defa 90 dk maçını izledim.

fEner bir daha bu kadar ballı olmazsa net puan kayıpları gelir.

Battal gazi filmlerinde dövüş gereksiz uzar ama düşman her zaman sonunda kaybeder. Bizim şampiyonlukta böyle oluyor. Sonunda kazanacağız, fenerin yıkımı sona kaldıkça daha büyük oluyor. Haftaya süvas kitler fenere rahat olalım.

Geri
Üst Alt