SL 24/25 H:30 | Fenerbahçe 4-1 Trabzonspor | MS | 6 Nisan

Samsun deplasmanında hata yapmadan geçip momentumu almalıyız kalan 7 hafta için.

Tekke herkesin gördüğünü sen görmedin lan. Sola önlem almadın, ileriye top tutacak birini almadın sana hoca diyenin. Rahatça alacağın maçı verdin utan utan

Konya maçının garanti olup olmamasını şartlar belirler. Konya topçuları, yönetimi, teknik heyeti ofsayt kimseler değil. İlk maçtan ötürü sinirli de olacaklardır. Ligde kalmayı garantilemiş olsalar dahi yatmazlar. Fb'ye yatacak tek takım kaldı o da Hatay. Onun dışında bütün Fb maçlarından ekmek çıkabilir
Son maç olmaz o iş. Fb terörizmi 2006, 2010, 2021'de son 3 sezondaki boyuta ulaşmış olsa fbnin 3 champı daha fazlaydı direkt hakem etkisiyle

Konya da ligde rahat kalıyor hesaplarıma göre.

Kasimpasa hataya belesten 6 puan verdik
Çok rahat şampiyonluk. Şimdi ikinacaz. Zaten kolay olamiyoz
Kolay şampiyon olma fırsatı fb maçında kaçtı zaten. Hoca ve topçuların o maça şl finali gibi çıkıp 1-0 da olsa bir şekilde maçı alıp ligi bitirmeleri lazımdı. İşimizi zora sokmak bizde gelenek

Beyler en kötü senaryoyu yazıyorum buraya

Hadi bunlar tüm kalan maçlarını kazansınlar.
Bizimde bir mağlubiyet hakkımız var. Onuda sezonun sondan bir önceki haftası göztepe deplasmanına yazıyorum.
Sonra içerde başakşehiri yenip şampiyon oluyoruz merak etmeyin.

Beyler en kötü senaryoyu yazıyorum buraya

Hadi bunlar tüm kalan maçlarını kazansınlar.
Bizimde bir mağlubiyet hakkımız var. Onuda sezonun sondan bir önceki haftası göztepe deplasmanına yazıyorum.
Sonra içerde başakşehiri yenip şampiyon oluyoruz merak etmeyin.

Bütün forum neden samsun maçına garanti gözü ile bakıyor yahu, samsun bjk'den daha iyi takım

Dragus
Eskihellaç
Arif

Ve stoper Okay inşallah bizim maçta da oynar.

Eşitlik için oynamalı. Bu dördünin olduğu takım ligde küme düşebilir.

Özellikle Rize maçından beri fb "aleni" bir şekilde kollanıyor. Kartlarla, penaltılarla, mantık dışı uzatmalarla, verilmeyen cezalarla, yedek kadro rakiplerle...

Ve bu süreçte yönetimimiz hangi düşünceyle ölü taklidi yapıyor anlamıyorum. Bu kadar şampiyonluğa liderliğe rağmen okadar soğudum ki. İş işten geçince çıkıp aslan kesildiğinizde fb dalga geçerken, zerre üzülürsem insan değilim.

Eskihallaç sıçtı batırdı. Ya TS yemeden atacağı bir golle maçı koparacaktı ki şartlar müsaitti ya da maç dönecekti gidişata göre. Penaltı golü sonrası zerre ümidim kalmamıştı.

Geri
Üst Alt