- 23 Aralık 2008
- 65.496
- 63.473
- 5.103
karadeniz firtinası
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Maçın skoru geldi 6 bin attım.
4-1.
H.o.
Karadeniz fikrasikaradeniz firtinası
Yiyorsa şimdi yensin GS diyebilir bu arkadaşlarözlemişsinizdir fenerinizi yalamayı rahat rahat övün yaw daha 3 gün önce evire çevire basmamışız gibi![]()
inanılmazlar gerçekten yaYiyorsa şimdi yensin GS diyebilir bu arkadaşlar
İhraç ban. Bu nasıl evliyalıktır yavEvet 4-1 sonrası gol olmaz oynayanlar da kazandı ho.
Tebrik ederim ,sitede mantıklı analiz yapan ender kişilerden..Fatih Tekke iyi bir oyun planı ile başladı ve basit 1-2 top kaybı dışında her şey çok güzel gidiyordu üstüne gol gelince ümitlendim. Devre arası değişiklikler ile Talisca-Maximin-Tadic-Dzeko aynı anda sahada görünce işte bu dedim ama maalesef çok erken penaltı golü maçı koparttı eğer 60'a kadar 0-1 gitseydi bu maçı Trabzon kaybetmezdi o açıdan büyük talihsizlik oldu.
Bunun dışında artık iş netleşti.
Toplam maç sayısı ile iç-dış saha maç sayısı artık eşit.
Ligin kalanını 2 bloğa ayırmak gerekiyor;
Önümüzdeki ilk 5 maç tamamlanıp son 3 maça geçildiğinde +4 puanda olursak iş bitmiş olur çünkü 2 takımında bence son 3 maçı net olarak 9 puan.
Bundan dolayı ligi 8 değil 5 maç görürsek ve yolda Fener en az 1 kere takılırsa iş bitmiş oluyor.
Bence biz ts deplasmanı hariç takılmayız, yani iş son maça kadar gider aynı geçen seneki gibi. Tsyi yenersen 1 hafta önceden lig biter ama sanmıyuoruym bjk deplasmanı gibi yine aptalca bir puan kaybı bekliyorum.Fatih Tekke iyi bir oyun planı ile başladı ve basit 1-2 top kaybı dışında her şey çok güzel gidiyordu üstüne gol gelince ümitlendim. Devre arası değişiklikler ile Talisca-Maximin-Tadic-Dzeko aynı anda sahada görünce işte bu dedim ama maalesef çok erken penaltı golü maçı koparttı eğer 60'a kadar 0-1 gitseydi bu maçı Trabzon kaybetmezdi o açıdan büyük talihsizlik oldu.
Bunun dışında artık iş netleşti.
Toplam maç sayısı ile iç-dış saha maç sayısı artık eşit.
Ligin kalanını 2 bloğa ayırmak gerekiyor;
Önümüzdeki ilk 5 maç tamamlanıp son 3 maça geçildiğinde +4 puanda olursak iş bitmiş olur çünkü 2 takımında bence son 3 maçı net olarak 9 puan.
Bundan dolayı ligi 8 değil 5 maç görürsek ve yolda Fener en az 1 kere takılırsa iş bitmiş oluyor.
Bos laflar Ali bey.Şampiyonluğa katkısı varsa kaç para verdiklerinin önemi yok. Sonsuz paraları var
Evet bizim macta yerlerde surunen adamdan bahsediyoruz dimi?maliyete girersek her iki takımın da tonla saçmalıkları var
talisca şuan fb'nin elle tutulur tek hücum silahı. maxim'i de ekleyebiliriz buna 2. isim olarak.
diğer oyuncuların hepsi düşüşte.
Yahu göğe çıkardığım falan yok. Bizim maçta da bir kaç cılız ataklarında bu vardı.Evet bizim macta yerlerde surunen adamdan bahsediyoruz dimi?
Neyse ben eski bir GSCli olarak boyle bos goge cikarmalara alistim. Bir oyuncu bir macta parladiysa ooooo super, kotu oynadiysa coooooooop. Klasik![]()
Ust uste maclarda goller atarken Nesyri'e de ligin en iyi forveti diyenler vardi. Dedigim gibi klasik.Yahu göğe çıkardığım falan yok. Bizim maçta da bir kaç cılız ataklarında bu vardı.
Maaliyetine göre çöp mü evet, son haftalarda ayağına baktıkları 2-3 isim varsa biri bu mu, o da evet.
Fb bu dönem hücumda zorluk yaşıyor. Dzeko, Tadic, Nesyri bir ara taşıyordu fakat bitikleri oynuyorlar.
Talisca hareketlilik getiren adamları ileride şuan, en önemli tehditleri, bunu niye görmemek istiyorsunuz ben de onu anlamıyorum.
Bir de madem eski bir GSCli olarak hakimsin böyle şeylere, ona çöp buna çöp demeyelim gidip diğer maç şov yapıyor, klasik.
Ligin en iyi forveti diyenlerde sorun vardır veya troll peşindelerdir de, o dönem burda çöp denilirken bunları taşıdığı da gerçek. Zaten belirttiğim gibi hep şu an diye yazıyorum.Ust uste maclarda goller atarken Nesyri'e de ligin en iyi forveti diyenler vardi. Dedigim gibi klasik.