SL 24/25 H:30 | Fenerbahçe 4-1 Trabzonspor | MS | 6 Nisan

Ligin en iyi forveti diyenlerde sorun vardır veya troll peşindelerdir de, o dönem burda çöp denilirken bunları taşıdığı da gerçek. Zaten belirttiğim gibi hep şu an diye yazıyorum.

Misal bir soru sorayım, şu an Talisca 3 haftalığına sakatlansa eksikliğini hissederler mi, bence evet. Bu Talisca'yı övdüğümden değil, diğerlerinin formsuzluğundan.
Mert Hakan bile sakatlansa sevinirim. Ama takimlarinda bol bol yedek var, Talisca oynamazsa Oguz gol atar falan. Onemli olan umudu kaybetmemek.

Bu fb puan kaybetmez demeye basladi gene millet. Sonra adamlar gidiyor evlerinde Samsun'a takiliyorlar misal. Takilmayacak diye bir kaide yok. Mac mac bakilacak duruma.

Mert Hakan bile sakatlansa sevinirim. Ama takimlarinda bol bol yedek var, Talisca oynamazsa Oguz gol atar falan. Onemli olan umudu kaybetmemek.

Bu fb puan kaybetmez demeye basladi gene millet. Sonra adamlar gidiyor evlerinde Samsun'a takiliyorlar misal. Takilmayacak diye bir kaide yok. Mac mac bakilacak duruma.
Umutsuzluk ile ne alakası var ki. Şampiyonluk gitti demek ile fb daha puan kaybetmez demek aynı şey değil.

Samsun gibi takım da kalmadı, belki Antep deplasmanı. Jk'den ümidim yok, diğerlerini saymıyorum bile.

Bir de madem kaybetmez diyince kaybediyorlar yazdığın gibi, yazılsın işte böyle yorumlar daha iyi.

Yönetim böyle ölü taklidi yapmaya devam ederse bu şampiyonluk gidecek. Bu kadar korkak, aciz, pısırık, dosta korku düşmana güven veren kendi taraftarını çıldırtan bi yönetim görmedim. Galatasaraylı edebim izin verse Ali Koç tarafından bunların da satın alındığını söyleyeceğim ya neyse.

Bakınız biz 'mayıslar bizimdir, iyiler mutlaka kazanır' gibi boş beleş mottolarla uyumaya devam ettikçe atı alan üsküdarı geçecek. Bu kez farklı geliyorlar. 2011 sezonu bu sezonun yanında diz çöker. Trabzonun ilk yarı ve ikinci yarıdaki oyununu gördük. Sanki bi yerden düğmeye basılmış gibi hiç bir isyan, mücadele göstermeyen bir takım hüviyetine bürünüverdiler. İlk yarıda en azından saha içi parselizasyonunu fena yapmıyorlar, fırsat kovalıyorlardı. Sonunda biraz şansa da olsa golü buldular. İkinci yarı skor avantajını da almışken daha sağlam durmaları gerekirken salmış bir görüntüyle başladılar. Ceza sahası çevresinde topla fazla oynamalar, saçma sapan gevşek hareketler yapmalar, gereksiz fauller falan derken salaktan goller yediler. Yedikleri gollere de fazla üzüldüklerini görmedik. Trabzon denen lige tutunmaktan başka bi amacı kalmamış bir takımın herkes elini keseye daldırırıp ihya olurken onun da daldırmayacağının garantisi var mı?!

Şimdi esas soru; Trabzon gibi fener düşmanlığıyla bildiğimiz bir takımdan bile bunu bekleyebilecek kıvama geldiysek, bizim yönetimin ısrarlı suskunluğu da artık şüphe uyandırmaya başlamasın mı?!

Başlasın!

mehmet türkmen gayet iyi yönetti maci, bir gercek varki maclari artik orta hakem degil VAR yönetiyor. yabanci VAR tam bu yüzden getirildi kimse kurcalayamasin diye.

1744012789713.webp

Maçın kırılma anı.

Osayi'nin net faulü görülüyor penaltı öncesinde.

Osayi'nin sarı kart görmesi gereken yerde penaltı verdiler ahlaksızlar.

Fenerin yabancı VAR ısrarı ve yabancı VAR'ların Fener lehine bariz hatalar yapması araştırılması gereken bir konudur.

O günde yazmıştım
Bu maç Mendy ve Lundstram a yazar
Ts 4-0 önde olsa bu arkadaşlar 5 tane yedirirdi
2 (faul pozisyonu)-3 (mendy top kaybı ve ikiside izledi) ve 4. (mendy baskı olan alana pası ve kayması) gollerde hatalar
Kasıt vs. olmayabilir ama çok kötü oynadılar

ya arkadaşlar

geçen seneden beri fb daha puan kaybetmez falan yazılıyor sürekli ders de almıyosunuz

samsuna takıldılar içerde daha yeni

hala daha orda mı takılacaklar burada mı takılacaklar

hangi maç bilmem ama hepsini kazanamayacaklar yani futbol böyle bi oyun değil
😑

Geri
Üst Alt