SL 24/25 H:31 | Sivasspor 1-3 Fenerbahçe | MS | 13 Nisan

Olum tamam bu küçük pislik şikeciler zamanında iyi sattılar ama son 5 senedir evinde fb den puan alıyorlar yetmezmiş gibi bide kadıköyde yenip 3 defa şampiyonluk umutlarını bitirdiler 😃

Olay tersine dönmüş yani fazla mı yükleniyoruz ne :)

doğru logo kullanımı

GoVtlJeXAAAybIO

Sivasspor fenerin arkabahçesi arkadaşlar fazla umutlanmayın.

fener elini kolunu sallaya sallaya maçı alır.

Ohooo sivasın sonraki maçlarına baktımda
Kasımpaşa
Antalya
Alanya
Bodrum

Resmen fb birleşmiş milletler cemiyeti

Sivasspor fenerin arkabahçesi arkadaşlar fazla umutlanmayın.

fener elini kolunu sallaya sallaya maçı alır.
Son 5-6 seneki skorlara bakinca dediginle alakasiz oluyor. Ha ama gelir fb yine yenebilir, neden olmasin da arka bahcesi kivaminda maclar olmamis pek.

Bence Riza sayesinde mac satisi pek olmadi. Bulent Uygun olsa direkt maglubiyet derdim simdi bi acaba diyorum.

Saka bi yara Sivasspor cok kotu bir takim biz bunlari geri dusup 10 kisi kalmamiza ragmen 2-3 yenmistik daha da farkli olabilirdi o mac, dolaysiyla Fenerin de kirmizi kart gormesinin haram oldugu bir ligte fenerbahce bunlari kolay yener

Son 5-6 seneki skorlara bakinca dediginle alakasiz oluyor. Ha ama gelir fb yine yenebilir, neden olmasin da arka bahcesi kivaminda maclar olmamis pek.

Bence Riza sayesinde mac satisi pek olmadi. Bulent Uygun olsa direkt maglubiyet derdim simdi bi acaba diyorum.
İnşallah senin dediğin gibi olur sivas feneri yener ve şampiyonluğa 5 maç kalır.

Maç 1-1,
puan farkı 5 olacak.

%0.00567 ihtimal bu mactan bir sey cikmasi

Gene ilk yarisi acaba mi dedirtebilir ya da bodrum rahatliginda da gecebilir.

Beklentim yok, fakat fener alirsa sivasa milyonlar yagdiracak bizim macta cildirmalari icin.

Tum bu senaryo sonunda sivas duserse gidim uzulmem

Puan kaybettirmezler bunlara. Bu sene göstere göstere ezikler yensin diye hersey yapiyorlar. Farkli yenerler

fbliler yüzünden UEFA match-fixing listesinde ömür boyu yer alan Sivas'ın normalde fb ile can düşmanı olması gerekirken kardeş takım olmaları rezaleti. Mesela bülo yu tekrar antrenör yapmaları kaçıncı seviye rezalet.

Geri
Üst Alt